Ботев Пловдив приема Царско село в мач от 19-ия кръг

...
Ботев Пловдив приема Царско село в мач от 19-ия кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ботев Пд - Царско село, съставите

Ботев Пловдив приема Царско село в мач от 19-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е през днешния ден от 16:30 часа въз основата в Коматево и ще може да го гледате онлайн по DIEMA SPORT. В уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата.

„ Канарчетата” са постоянен домакини, само че неуверен посетител от началото на сезона и ще желаят да зарадват почитателите си с триумф в последния мач за годината. В последния кръг пловдивчани изгубиха с 0:2 от Левски на „ Герена”, като бяха тотално надиграни. Тимът заема 4-о място с 29 точки.

Ботев загуби единствено два пъти на собствен терен от началото на акцията – от Лудогорец и Черно море.

В същото време Царско село е на дъното в класирането с едвам 11 точки. Столичани са в серия от 6 мача без победа в шампионата.

Днес домакините ще са без Николай Минков и Кевин Янсон, който са осъдени. Заговори се, че треньорът Азрудин Валентич ще бъде заменен от съветски експерт през зимата.

Царско село е раздиран от проблеми. В петък с клуба публично се разделиха Иван Бандаловски и Васил Шопов. Очаква се още футболисти да ги последват. Аут за днешния мач е Димо Бакалов.

СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ:

БОТЕВ ПД: Георги Аргилашки,Самюел Супрайен, Виктор Генев, Па Конате, Джеймс Етоо, Дилан Мертенс, Реда Рабей, Емануел Току, Тодор Неделев, Маркиньос, Антоан Бароан

Треньор: Азрудин Валентич

ЦАРСКО СЕЛО: Янко Георгиев, Сашо Александров, Мартин Кавдански, Венцислав Василев, Луи Нганиони, Лъчезар Балтанов, Милан Йокич, Крлос Охене, Ален Стеванович, Лукас Диас, Милчо Ангелов

Треньор: Любослав Пенев

Гл. арбитър: Станислав Тодоров

Стадион: "Ботев 1912 ", Коматево
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР