Ботев (Пловдив) приема Арда (Кърджали) в последния 36-ти кръг от

...
Ботев (Пловдив) приема Арда (Кърджали) в последния 36-ти кръг от
Коментари Харесай

Арда не трябва да бърка на “Колежа”, ако иска да играе бараж за Европа

Ботев (Пловдив) приема Арда (Кърджали) в последния 36-ти кръг от efbet Лига. Двубоят на “Колежа ” започва в 19:30 часа, а основен рефер ще бъде Станислав Тодоров.

Срещата несъмнено е по-важна за гостите, които се борят за седмото място и възможен бараж за Европа. Към момента отбора от Кърджали се намира точно там, откакто в предходния кръг стигна до скъп триумф над главния си съперник Славия. Днес “небесносините ” би трябвало да преследват наложителна победа, с която ще си подсигуряват сигурно борбата против четвъртия за място Европа. Ако обаче създадат еднакъв или изгубят през днешния ден на “Колежа ”, то те би трябвало да се надяват същото да сторят и “белите ”, които ще играят вкъщи против Локо (София). Ако Арда и Славия са с еднакъв брой точки след днешните мачове, то тима от Кърджали ще приключи на седмото място.

Ботев от своя страна от дълго време знае своята орис, че ще е финален в групата и от дълго време няма късмет за по-предно класиране. “Канарчетата ” реализираха най-сетне първа победа от началото на плейофите в предишния кръг, когато надделяха Локо (София). Те обаче към момента нямат даже гол на новия “Колеж ” и през днешния ден е последният им късмет да сторят това за този сезон. В предходната среща на личен терен Ботев направи 0:0 със Славия, преди този момент обаче имаше единствено загуби - от Левски, от Лудогорец и от Локо (София), и то все на нула.
 Ботев (Пловдив) раздава безвъзмездни билети за мача с Арда, само че има едно изискване Ботев (Пловдив) раздава безвъзмездни билети за мача с Арда, само че има едно изискване
Иначе през миналата седмица пловдивчани се разделиха с някои от главните си футболисти - Па Конате, Самуел Супрайен и Виктор Генев, а в днешната среща тимът ще стартира единствено с българи в стартовия си състав.
 Само българи попаднаха в групата на Ботев (Пд) за мача с Арда Само българи попаднаха в групата на Ботев (Пд) за мача с Арда
По-рано през сезона Арда и Ботев се срещнаха общо три пъти - два пъти в постоянния сезон и един път в плейофа. И в трите против отборът от Кърджали излизаше победител - две победи с 2:1 и една с 2:0.

БОТЕВ - АРДА

Вероятни сформира:

Ботев: 

Арда:

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР