Босът на Славия - Венцеслав Стефанов разкри повече подробности относно

...
Босът на Славия - Венцеслав Стефанов разкри повече подробности относно
Коментари Харесай

Чичо Венци: Форматът на първенството е идиотски

Босът на Славия - Венцеслав Стефанов разкри повече детайлности по отношение на крутите ограничения, които взе поради поредицата от слаби резултати на " белите ". За следващ път той разгласи, че столичани не вземат участие в уредени мачове. Чичо Венци не е удовлетворен и от формата на шампионата, окачествявайки го като " идиотски ". Ето какво показа той пред сътрудниците от " Блиц ".
 Славия изгони Ранди Онуха, Тейнур Марем и Стефан Ашковски
Чистка в Славия след двата резила

С предизвестие пък е Славчо Шоколаров

" Какво ме накара да изгоня тримата футболисти? Клуб със 106-годишна история, оставям настрани нечистите намерения за тото и други неща. Те са плод на фантазиите на заболели хора, само че Славия 106 година е запазила честотата на името си, не може в този момент някои хора без да знаят защо става въпрос и какъв тим е Славия, да позволяваме да не дават това, което е належащо за един подобен популярен клуб ".

" Те са отстранени не особено поради този мач. Казах и след срещата, че съм подготвен всички футболисти да бъдат подложени на детектора на лъжата. Защото нашето верую - на хората, които даваме парите за Славия, е да даваме късмет на наши футболисти. Аз позволих неточности, като имах вяра, че в един миг, когато имахме много контузени, смятах, че тези хора ще могат да оказват помощ , привличайки ги. Но те не заслужават тази чест - да пазят цветовете на Славия ".
 Венци Стефанов: В Славия няма
Венци Стефанов: В Славия няма " черно тото ", подготвен съм да подложа всички футболисти на детектор на лъжата!

" Гарантирам, че няма състезател, който да е играл симулативно "

" Не съм удовлетворен от моментната форма на Стергиакис . Това не е този Антонис, който знам. Твърде доста мениджъри и простаци към него му пълнят главата с нелепости . Той би трябвало да бъде на топниво, както предходната година ".

" Виждате какво се получава - 5-6 тима не играят за нищо. Първите четири от шестицата играят за нещо, а другите не играят за нищо. Провеждат се мачове късно - петък, понеделник... от 14 часа, от 20 часа. Не знам това по какъв начин оказва помощ на футбола. Бяха измислени идиотски промени. Тази формула е неуспех. Как може цялостен сезон да падаш и най-после с една победа да се спасиш. Трябва да мислим за футбола, така и така сме цъфнали и вързали ".

" Гледах ЦСКА и Левски. И двата тима бяха отчаяние просто . Очаквах нещо доста повече. Имаше доста закани, доста пушилка и най-после нищо. Една седмица вие публицистите помпахте обществеността, че надали друг конфликт ще бъде конфликт на титани, а то се оказа един несъвършен слаб мач ".
 Венци Стефанов: Срам! Дори хората към мен викаха:
Чичо Венци: Срам! Дори хората към мен викаха: " Абе, казвай ги тея работи и ние да играем тото "

" Видях един възмутителен тим на Славия "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР