Борусия Дортмунд срази с 4:3 Аусбург в един от мачовете

...
Борусия Дортмунд срази с 4:3 Аусбург в един от мачовете
Коментари Харесай

В лудо шоу Борусия Дортмунд надви Аугсбург

Борусия Дортмунд съкруши с 4:3 Аусбург в един от мачовете на сезона в Бундеслигата. „ Жълто-черните “ на три пъти повеждаха, само че гостите изравняваха. В последна сметка елегантен гол на Джовани Рейна направи разликата.

Головото шоу стартира в 29-ата минута. Джуд Белингам получи в наказателното поле и с прекрасен удар порази задачата за 1:0.

Десет минути по-късно Аугсбург изравни. Арне Майер беше изтърван от бранителите на „ жълто-черните “ и отблизо разстояние порази задачата. Секунди по-късно домакините се възползваха от директен свободен удар. Рафаел Герейро центрира ужасно. Нико Шлотербек изскочи от задна позиция и Борусия още веднъж излезе напред в резултата, само че за малко.

Още преди почивката Аугсбург отново изравни. След удар в гредата последва добавка на Демирович – 2:2. Имаше подозрения за редовността на гола, само че системата ВАР не откри нищо неправилно. 

Четвърт час преди края на срещата головата фиеста се възобнови. По прочут сюжет Борусия поведе с 3:2 посредством младока Джейми Биное-Битънс. Две минути по-късно Давид Чолина възвърне равенството за трети път.

В 78-ата минута дефинитивно дуелът даде поръчка за най-драматичен и хубав през сезона в Бундеслигата. Джовани Рейна означи с необикновен шут от въздуха. Никакви шансове за вратаря на Аугсбург.

До края и двата тима пропиляха шансове да отбележат. В последна сметка разликата беше направена от изумителния гол на Рейна.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР