Борусия Дортмунд и Пари Сен Жермен ще се изправят един

...
Борусия Дортмунд и Пари Сен Жермен ще се изправят един
Коментари Харесай

Борусия и ПСЖ излизат един срещу друг с мисъл за финал в Шампионска лига

Борусия Дортмунд и Пари Сен Жермен ще се изправят един против различен в полуфинален мач от Шампионската лига през днешния ден от 22:00 часа българско време. Двубоят ще се играе на " Сигнал Идуна Парк " в Дортмунд, а реваншът на " Парк де Пренс " ще бъде на 7 май.

Двата отбора не бяха спрягани измежду любимците за трофея при започване на сезона, откакто през предходната акция Борусия се провали в последния кръг в опита си да детронира Байерн Мюнхен в Бундеслигата, до момента в който през лятото ПСЖ бе изоставен от две от най-големите си звезди - Лионел Меси и Неймар.
 ПСЖ е предложил нов контракт на Енрике
ПСЖ е предложил нов контракт на Енрике

Новият контракт ще важи до 2028 година

Дортмунд и ПСЖ попаднаха в " групата на гибелта " през есента, дружно с тимовете на Милан и Нюкасъл, като немският отбор финишира на първа позиция, а парижани приключиха втори. В Париж ПСЖ нанесе единствената загуба на Борусия в груповата фаза (2:0), до момента в който дуелът в Германия приключи при тъждество 1:1.

В елиминациите тимът на треньора Еден Терзич се оправи с ПСВ Айндховен с общ резултат 3:1, а по-късно в профил Атлетико Мадрид с 5:4 след двете срещи. ПСЖ нямаше проблем с Реал Сосиедад в осминафиналите (4:1), след което надделя Барселона след два здрави конфликта - общ резултат 6:4.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР