Борисов тия номера ги умее, няма спор. Може да гледа

...
Борисов тия номера ги умее, няма спор. Може да гледа
Коментари Харесай

Екзистенциално: Бойко е недосегаем, но май е и безсмъртен

Борисов тия номера ги умее, няма спор. Може да гледа правдиво в очите и Путин, и Тръмп, и Ердоган, и Манфред Вебер… Него пък по този начин го гледа Централен комитет на ГЕРБ. Също и каракачанките му, когато чакат пържолки.

 

И аз имах вяра, че в случай че излезе на ярко „ Пътната карта “ за строителството на Руски/Турски/Балкански поток през България, Борисов и Теменужка Петкова, ще бъдат най-малко разпитани в прокуратурата. Колко наивно!

 

Картата излезе и всички подозрения, че Борисов е обслужил Путин и планът за газопровода развърза ръцете на Кремъл, с цел да нападне вероломно Украйна, се потвърдиха. Реагираха единствено няколко медии. Никой в Народното събрание, даже най-ревностни евро-атлантици не повдигнаха тематиката.

 

Мълчи и прокуратурата, нищо че е сезирана от дълго време. Борислав Сарафов имо свои проблеми – да излезе изсъхнал от тресавището „ Еврото & Нотариуса “, „ Осемте джуджета “ и прочие

 

Боян Магдалинчев още веднъж е значима съчка във Висшия правосъден съвет, тъй че там няма даже да се спомене за следствие по случая с подарените 3 милиарда българска пари на Путин от Борисов.

 

От ДАНС най-вероятно ще рапортуват на Москва нещо по  въпроса и на президента Радев.Ще им върнат инструкции.

 

ГДБОП и Икономическа полиция са цялостни с хора от времето на Борисов, които са му задължени или подвластни от него.

 

Така че Борисов е прав да се хвали с Руски/Турски/Балкански поток. Както се оказа недостижим за откраднатите стотици милиони от автомагистралите, по този начин ще стане и за газопровода.

Не го застигнаха Барселонагейт, нито МатаХаригейт и Кюлчегейт, да не приказваме за дреболии като поръчан рекет и заграбване на компании, както твърдяха някакви предприемачи, небрежно изчезнали от хоризонта.

 

Навиква сътрудниците от ПП-ДБ, само че на следващия ден ще седне да договаря с тях и ще им връчи лулата на мира, напълнена с халюциногенни билки...

 

Темистокъл избави Атина и останалите гръцки полиси, само че най-после го изгониха поради подозрение, че без да се допита до народа е платил със сребро за изграждане на нови кораби за войната с персите...

 

Великият Цезар го намушкаха в Сената на Рим – на 15 март е годишнина от атентата против него.

 

Наполеон завоюва войни и покори страни, само че приключи уединен и токсичен на дребен остров.

 

Цар Борис III не изпрати войски на Източния фронт и Хитлер му „ взе мярката “.

 

Георги Димитров се отклони на милиметър от кремълската линия и Сталин „ реши “ въпроса с него.

 

Борисов обаче лавира и тук и на открито. Може да не е чел Макиавели, само че знае, че " политиката няма връзка с морала ".

 

Той е и Меси. И Месия. И водач е. Но най-много е недостижим.

 

Въпросът е дали е и вечен?

 

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР