“Борисов го познавам в качеството си на репортер.В момента отношенията

...
“Борисов го познавам в качеството си на репортер.В момента отношенията
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Борисов го познавам в качеството си на репортер

“Борисов го познавам в качеството си на кореспондент.В момента връзките ми с Бойко Борисов са професионални, каквито са били и през годините. ”Това сподели в ефира на Българска национална телевизия кандидадът за кмет на ГЕРБ Антон Хекимян.

“Възнамерявам да работя по разпоредбите ”

“Борисов го познавам в качеството си на кореспондент, когато съм бил по събития с него. Всеки един човек, който е справедлив и помни историята, ще знае, че аз съм индивидът, който е задавал най-неудобните въпроси на Бойко Борисов. Аз съм индивидът, който е показвал най-вече карикатури на него ”

“Получих позвъняване от Бойко Борисов. Разбрах каква е задачата и предлагането, след което имахме среща. Поисках време да помисля, в това време се срещнах и попитах като публицист за всички елементи, които ще съпътстват една сходна кандидатура. Ще имам цялостната независимост да работя с екипа, с който желая да работя. Това е извънредно значимо, човек да вземе осведоменото решение ”, описа той.

“Аз го загатнах и при първата си поява пред публицистите. Дошъл съм в София като студент, влюбил съм се в града през цялото време. Всеки ден извървявах пътя до университета пеш и се влюбих в този град. Като публицист започнах да пребивавам с проблемите на този град. Имам увереността за себе си, че познавам проблемите на София, знам какво желаят софиянци и по какъв начин работят институциите ”, описа Хекимян, който бе публицист в бТВ.

По думите му да бъде кмет е нещо, което е желал, само че се е уведомил преди да вземе “съдбоносното решение ”. Хекимян е уверен, че желае да го направи, тъй като постоянно е “горял с проблемите на София ”.

“Аз няма от какво да се тормозя. Целият ми път до момента е минал пред камерите, хората ме познават и аз съм покрай тях. Всякакви внушения за нещо, което се е случило зад завесите, би трябвало да бъдат спрени и по тази причина желая да ги спра ”, безапелационен бе той.

Кандидатът за кмет на София има вяра, че институциите, отпред с качествени хора, могат да трансформират за по-добро.

“Съобщих за моето решение на управлението на бТВ сега, в който го взех. Това не е нещо, което е подготвяно със седмици или месеци. Кратък или дълът е интервалът за избор няма никакво значение, в случай че имаш вътрешната убеденост, че ти искаш да го направиш и да работиш за този град ”

“Изчел съм множеството мнения, знаех защо ще бъда нападнат ”

Тези внушения са обидни за цялата журналистическа колегия, тъй като всеки един сътрудник може да удостовери, че съм работил професионално и съм спазвал всички журналистически стандарти. Единственото, което ме смущава, е че публицисти атакуват публицисти. Ако атакуват мен – нямам никакъв проблем с това ”, сподели той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР