Борислав Михайлов съобщи, че подаваоставката си като президент на Българския

...
Борислав Михайлов съобщи, че подаваоставката си като президент на Българския
Коментари Харесай

Каква е лъжата, която Боби Михайлов изрече, след като подаде оставка

Борислав Михайлов заяви, че подаваоставката си като президент на Българския футболен съюз. Това се случи след извършения Изпълнителен комитет на централата, като на конференцията след него Михайлов сподели една откровена неистина, заяви.

Той съобщи, че нито един български клуб не му е желал оставката, което опонира на истината.

Ето какво съобщи Михайлов след Изпълкома на БФС: „ Нито един клуб не ми е изискал оставката, а мен ме избират клубовете. Президентът се избира от футболните делегати, футболът е за почитателите, само че футболните делегати избират президента “.

Оставката на Боби Михайлов бе публично поискана от ЦСКА и Дунав Русе, като за оставка на Михайлов прикани и мажоритарният притежател на Левски – Наско Сираков.

„ Армейците “ излязоха софициална позициясрещу управлението на БФС след митинга пред Националния стадион „ Васил Левски “ на 16 ноември, в която упрекнаха точно родната централа за ескалацията на напрежението на митинга, провел се преди и по време на евроквалификацията сред България и Унгария.

От Дунав Русе публикувахапозиция, с която обявиха „ Няма връщане обратно “, на 18 ноември, като в нея „ драконите “ написаха още: „ към този момент няма друго решение на масата с изключение на управлението на БФС да подаде своята оставка без право на връщане обратно и заобиколни маневри “.

Макар Левски да не разгласява позиция, с която да изиска оставката на управлението на БФС, отпред с Борислав Михайлов,мажоритарният притежател Наско Сираковзаяви по адрес на Михайлов: „ Братле, подай си оставката, дано те запомнят с нещо положително “.

Припомняме, че Михайлов подаде оставка като президент на Българския футболен съюз след събирането на Изпълнителния комитет.

„ Тук ми наподобява по-нормално да приказваме, в сравнение с през последните няколко дни. Въпреки късото времеизпълнихме тактики за устойчивото развиване на българския футбол.Да, националният тим не се показа на равнище. Всичко останало, което е зависело от мен и БФС, е изпълнено.Изградихме система за развиване на гении, подобрихме шампионатите под шапката на БФС, вършехме всичко в интерес на клубовете. Написахме анекс с телевизионните права. Продължихме вложения в инфраструктурни планове ", сподели той, откакто подаде оставка като президент на Българския футболен съюз след събирането на Изпълнителния комитет.

" Както дадох обещание,организационната конструкция на БФС бе усъвършенствана.Щяхме да създадем повече, в случай че не се бяхме трансформирали вотдушник на българското състезание. Нито един клуб не ми е изискал оставката, а мен ме избират клубовете. Президентът се избира от футболните делегати, футболът е за почитателите, само че футболните делегати избират президента.Пожелавам на публицистите да не се месят в работите на идващия президент “, съобщи Борислав Михайлов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР