Борис Бонев обърна внимание в пред Actualno.com на следния проблем:

...
Борис Бонев обърна внимание в пред Actualno.com на следния проблем:
Коментари Харесай

Кампания: Властта да походи пеш

Борис Бонев обърна внимание в пред Actualno.com на следния проблем: откакто Народното събрание се измести в някогашния партиен дом и депутатите получиха места за паркинг там, остарелият паркинг - към Александър Невски, продължава да бъде употребен. Изобщо, центърът на града, единственото хубаво място в града, в никакъв случай не може да е чак пък до такава степен прекрасен, тъй като храм-паметникът би трябвало да бъде наобиколен с коли като колан, който да пристяга златния му купол.
Оттам и апелът на Цвета Караянчева да се върви пеш, в случай че протестираш против Борисов, става понятен. Ходенето пеш би могло да навреди на приятната комбинация от първокласни коли, без които не може да си представим властта изобщо. Налага се да разберем - би трябвало да се върви пеш, тъй като местата в центъра не стигат за депутатските коли. Всеки пешеходец спомага за по-удобното паркиране и организацията на депутатския трафик. 
Разбира се, залитащи по западни модели пешеходци може би ще посочат разнообразни обстановки в международен мащаб, в които използването на метро, колело или недай си боже - обувки, е главен метод за напредване на всевъзможни властови елити. Има два разновидността: тези хора или стачкуват против Бойко Борисов, или се пробват да допринесат с персонален образец за освобождение на центровете от прекомерно доста коли. Най-вероятно е първото - още когато Бойко Борисов е почнал да строи метрото на София, неговите западни сътрудници са решили в символ на митинг да се откажат от персонални и служебни коли и да походят малко на работа. Усещали са, че след 15 години ръководителят на българския парламент госпожа Караянчева ще посъветва всички да го създадат по този начин или другояче. 
Затова чакаме персонален образец: ходенето пеш да залегне в самия парламент, както и Александър Невски, по съвета на Бонев, най-накрая да се освободи от коли. Другият вид е след всяко пренасяне на депутатите да никнат паркинги, които да в никакъв случай да не изчезват. 
Това, наподобява, е единственият метод, по който се оставя диря. 
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР