Борис Бекер отрече слуховете, че братя Зверев са отказали да

...
Борис Бекер отрече слуховете, че братя Зверев са отказали да
Коментари Харесай

Борис Бекер отрича парите да са причината за бойкота на братя Звереви

Борис Бекер отхвърли слуховете, че братя Зверев са отказали да играят за Бундестима тази седмица поради неизплатени награди. Германия ще се срещне с Португалия в Лисабон през уикенда за опазване на мястото си в елитната дивизия за Купа Дейвис.

 Борис Бекер още веднъж не спести суперлативите си за Григор Димитров
Бекер още веднъж не спести суперлативите си за Григор Димитров

Редица похвали за българската звезда

" Не са парите повода за отхвърли на Саша и Миша за Лисабон, както и предходната година против Полша. Не са правилни приказките, че двамата не играят поради неизплатени награди. Аз съм сигурен, че в бъдеще те още веднъж ще играят за Германия ", сподели Бекер. Големият първенец оглави мъжкото направление на немския тенис, откакто беше натирен като ментор на някогашния международен №1 Новак Джокович.

 Борис Бекер с скъп съвет към Джокович
Бекер: Новак незабавно се нуждае от нов треньор

" Сбърка тактиката против Тийм "

Александър Зверев е номер 4 в ранглистата на АТП и вместо в Лисабон ще играе на демонстративния шампионат Лейвър къп в чешката столица Прага.

След отхвърли и на Филип Колшрайбер, Бундестима ще разчита на: Ян-Ленард Щруф, Седрик-Марсел Щебе, Яник Ханфман и Тим Пюц. През януари Александър Зверев и Филип Колшрабер изгубиха мачовете си против Белгия и докараха нещата до такава степен, че Германия да се бори да не изпадне от Световната група. Братята Звереви образуват доста мощен тандем за мачовете по двойки.

 Снимка 292179
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР