Борбата с корупцията беше голямата причина, заради която падна нашето

...
Борбата с корупцията беше голямата причина, заради която падна нашето
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ще обединим добрите сили в общ фронт срещу задкулисието и корупцията

Борбата с корупцията беше огромната причина, поради която падна нашето държавно управление. В пследните три месеца бяхме вкарани в кални борби. Мисията ни оттук насетне е да обединим всички положителни сили в България, които са фрагментирани, и да продължим битката. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

Няма по какъв начин да бъдем част от ръководство на една маса с ГЕРБ, Движение за права и свободи и с Българска социалистическа партия, в случай че това са им новите съдружни сътрудници, съобщи той.

Ние сме подготвени да приказваме с Българска социалистическа партия - диалозите не са единствено за мандати, а за бъдещето на България. Калните борби тряба да спрат. Време е да се обединим, само че не с хората, за които считаме, че имат закононарушения и зависимости, а с хора, които имат идея и които считат, че могат да се оправят сами единствено с част от задачата. Смятаме да се обединим освен с Демократична България, а и със " Спаси София ". Има и най-различни организации в страната, дейни жители, които желаят да решат разнообразни въпроси, разгласи Петков, като означи, че би трябвало да има общ фронт против задкулисието.

Той разяснява и публикациите в реномирани западни издания, в които се споделя, че България е изпратила оръжие и горива за Украйна при кабинета " Петков ".
Трябва да се гордеем, че в тези огромни вестници, излезе, че сме избавили Украйна. Много рядко е в историята на България да не поемем риска на директния експорт, в това време нашата промишленост да работи и най-после получаваме огромно " благодаря " от Украйна, тъй като сме им помогнали в основния миг. Казва се, че оръжието е изнасяно посредством медиатори - зад тези медиатори са държавни управления на страни от НАТО. Ако някой има проблем с медиатори, зад които стоят страни от НАТО, дано да го каже, уточни Петков.

Радвам се, че този път в историята България няма да би трябвало да се " навежда ", добави той.

Съпредседателят на Политическа партия разяснява и случая " Nexo ".

Няма финансирaне на нашия коалицонен сътрудник " Волт ", няма един лев от Nexo към " Волт " или към някой от " Продължаваме промяната ". Нека прокуратурата да проверява случая, дано да го проверяват и в Съединени американски щати – ние сме за безспорна отвореност, единствено да не се замесва нашето име политически в обстановки, с които нямаме нищо общо, съобщи Кирил Петков.

Последните три месеца играем играта на компютри и компоти. Срещата на Асен Василев, която се разяснява, е с ай ти бранша, " Финтех " и " Борика ", няма нищо общо с Nexo. Изплолзва се 1-2% истина и тематиката се извърта. Ние ще спрем да разясняваме тези опорки и ще се върнем ктъм същинските тематики на България като обучение и нововъведения. Връщаме се към целите и към обединяване на положителните сили. България има бъдеще, акцентира Петков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР