Бомбите се оказали кьорфишек Заплашващият да взриви банка в Черна

...
Бомбите се оказали кьорфишек Заплашващият да взриви банка в Черна
Коментари Харесай

Мъжът, който заплашваше да взриви банков клон в Черна гора, се предаде

Бомбите се оказали кьорфишек
Заплашващият да взриви банка в Черна гора се съобщи на полицията. Това стана след диалог със заместител министър-председателя на Черна гора Дритан Абазович, оповестява националната телевизия RTCG.

По-рано през днешния ден мъжът се барикадира в банковия клон, заплаши, че ще детонира самоделно взривно устройство. Гневът му е бил подбуден поради неизплатени задължения на NLB към чиновниците на компания „ Приморка “, измежду които са и неговите родители.

Един Бегзич разгласява видеоклип в YouTube, в който насочи претенции и заплаши, че има „ сълзотворен газ и димна маска, бронежилетка, зареден револвер, коктейли „ Молотов “ и две самоделни взривни устройства. Има торби с пирони на спонтанните устройства при положение на гърмеж “, споделя той във видеото и показва по какъв начин работи устройството. Полицията изтегля постройката, в която се намира банката, и блокира улицата.

След като вицепремиерът Дритан Абазович се намеси в обстановката и даде обещание да одобри чиновниците на „ Приморка “ и да разиска проблемите им, Бегзич се съобщи на полицията, оповестява малкия екран.

Оказва се, че бомбата, с която е заплашвал мъжът, е била подправена, а бутилките, за които се твърди, че съдържат коктейли „ Молотов “, са били цялостни с вода.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР