Боляло ли го е? Мислил ли е за нас? Това

...
Боляло ли го е? Мислил ли е за нас? Това
Коментари Харесай

Майка на загинал българин застана очи в очи с убиеца му - пиян чужденец и ето какво му каза

Боляло ли го е? Мислил ли е за нас? Това пита пред съда майката на прегазен и погубен българин в Бленхайм, Нова Зеландия. Почернената жена се яви, с цел да чуе последните думи на килъра на сина си, който бил премазан, до момента в който тичал. Виновникът – пийнал водач, който бил цяла нощ на ваучър и се наливал с бира, написа .

Светлана Андреева изясни пред магистратите, че синът й – 44-годишният Николай, бил доблестен, учтив човек, който бил „ лишен от опцията да живее “.

„ Единствено скърбя, че не бях там, с цел да държа ръката му “, споделя през сълзи Светлана, до момента в който гледа в очите 29-годишния Кевин, упрекнат за гибелта на сина й.

Кевин, който цяла нощ пил бира с другари, не е опитал да избяга от местопроизшествието. Той умъртвил на място Николай с колата си, само че съумял да се измъкне от колата си, обадил се на Спешна помощ и седнал до него. Седял до натрупа му, до момента в който дойдат медиците и служителите на реда, които го арестували.



Положението му е съществено, защото бил пуснат под гаранция след друго нарушение.

„ Животът ни към този момент няма да е същия. Нищо няма да е същото “, споделя Светлана, която е доктор.

„ До края на живота си ще се запитвам и никой на света не може да ми отговори, какво е почувствал, схванал ли е, че последните му секунди от живота са му били отнети “, споделя Светлана, която счита, че Николай е бил „ най-голямото достижение в живота й “.

Тя изиска водачът да получи най-тежкото наказване, с цел да е несъмнено, че друго семейство няма да преживее същата загуба.

„ Не желая никое друго човешко създание да изпита същата тъга като нас. Скръб, която ще продължи до края на дните ни “, сподели още Светлана.

Инцидентът с българина стана в края на 2019 година 44-годишният Николай Андреев, който работел във винения бранш в региона Марлборо, бил блъснат от кола на улица в града.

На лидера на автомобила, 29-годишен локален гражданин, са повдигнати обвинявания в рисково шофиране, предизвикало гибел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР