Болните деца от двете детски отделения на МБАЛ-Пазарджик бяха изненадани

...
Болните деца от двете детски отделения на МБАЛ-Пазарджик бяха изненадани
Коментари Харесай

Малчугани от детска градина с подаръци за педиатричните отделения на МБАЛ - Пазарджик

Болните деца от двете детски отделения на МБАЛ-Пазарджик бяха сюрпризирани с дарове, оповестиха от лечебното заведение. Донесоха им ги посланици на положителното от Детска градина „ Приказни герои “ в град Септември.

„ Извършваме положителни каузи в границите на националната самодейност „ Маратон на добротата “. Една от дейностите ни е да посетим детските отделения в регионалната болница и да подарим на болните деца, направени от нашите ученици - картички, коледни сувенири, звездички, играчки, комплекти за оцветяване, книжки с моливи и флумастери, пластилини, лакомства, украси за елха “, изясни шефът на детското заведение Силвия Лазарова.

“Благодарим на децата от Детска градина „ Приказни герои “ и техните учители за тази огромна наслада, която донесоха на болните момиченца и момченца, които се лекуват при нас. Нека коледният дух им донесе доста здраве и дано имаме вяра, че по Коледа стават чудеса, съобщи началникът на Първо педиатрично поделение доктор Елена Василева.

Д-р Теодора Динкова и доктор Валентин Данчев посрещнаха донорите от Септември във Второ педиатрично поделение. Те също благодариха от името на болните деца за получените дарове и им пожелаха бързо излекуване, а на дребните добротворци да са здрави, да получат за Коледа най-желаните дарове и да не престават да вършат добрини.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР