Боксьорът Кубрат Пулев, който изрази амбиции да влезе в политиката,

...
Боксьорът Кубрат Пулев, който изрази амбиции да влезе в политиката,
Коментари Харесай

Кобрата разкри защо е записал магистратура в УНСС

Боксьорът Кубрат Пулев, който изрази упоритости да влезе в политиката, " с цел да помогне ", приказва за проектите си. " Има какво още да дам на спорта ", сподели Кобрата при гостуването в bTV.

Пулев преди дни стартира магистратура в УННС - " Политика и бизнес ". " Да донадградя ", по този начин отговори той на запитване за какво е решил да учи. 

Водещият Светослав Иванов го изненада, включвайки в ефир двете му колежки от УНСС, които имаха опция да му задават въпроси. " Само две са, в групата сме и 6 момчета ", сподели Пулев. 

Едната попита Пулев кои са трите функционалности на страната, само че той не съумя незабавно да отговори. Първоначално Кубрат сподели " регулаторна ", а след известно мислене добави " разпределителна и стабилизираща ".

" Уникална е атмосферата в УНСС. Ходя постоянно на лекции, повеждам си мемоари. Изключително забавно ми е, чувам лециите с огромно внимание ", добави Пулев.

" Имам контакт с много от политиците. Има интелигентни и готини хора, само че оставам с усещането, че даже има партия, която е една от водещите, която има интерес това да се случва по този начин - да не се сформира кабинет. Има доста задкулисие. Те имат интерес това да се случва, с цел да се отклонява вниманието от техните турболенции ", разяснява Кобрата.

" Аз съм благополучен човек. Ако вляза в политиката е, с цел да оказа помощ на България. Много неща бих направил. Най-малкото бих ги предиздвикал да приказват малко по-уважително в Народното събрание. На хората им е дотегнало от политическите им игри. Трябва да има обединяване, не разбирам за какво е това разцепление ", сподели още Пулев.

" Любов е обичаната ми българска дума. Всичко е обич. България е обич, хората би трябвало да се обичат ", приключи Кобрата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР