Богата музикална програма с родолюбив акцент могат да очакват врачани

...
Богата музикална програма с родолюбив акцент могат да очакват врачани
Коментари Харесай

Вижте каква програма очаква Враца за Ботевите дни

Богата музикална стратегия с патриотичен акцент могат да чакат врачани и гостите на града по време на Ботевите дни, заяви кметът Калин Каменов. Сред поканените реализатори са рок група „ Фондацията “, група „ Акага “, „ ТОНИКА Сухопътни войски “, Деси Добрева и Васил Найденов. На сцената с огромна част от изпълнителите ще се качат и музикантите от Симфониета-Враца. Планирани са още специфичен концерт, отдаден на обичани кино шлагери и вечер на възрожденските песни. В дните отдадени на Ботев ще има още редица културни мероприятия, изложения, рецитали и надпревари отдадени на великия стихотворец и бунтовник.
„ За нас значимото е програмата да е налична, атрактивна и запаметяваща се! Продължаваме да одобряваме и дискутираме предложенията за нейното обогатяване, само че е хубаво да се предложат и разновидности за финансиране на събитията. Ето да вземем за пример, едно от най-атрактивните неща след тържествената митинг-заря и поклонението на Околчица е 3 Д-мапингът. И тази година реализирането му става със средства от донори “, съобщи кметът Каменов.
Народният представител Красимир Богданов пое персонален ангажимент да предложения на свои разходи българи, живеещи в Албания, Сърбия и Македония, които да усетят българския дух, точно тук във Враца по време на Ботевите празнувания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР