Блокиран е транспортът в цялата страна. Не работят и магазините.

...
Блокиран е транспортът в цялата страна. Не работят и магазините.
Коментари Харесай

Първомайски протести в Гърция: Без транспорт и без магазини в цялата страна

Блокиран е превозът в цялата страна. Не работят и магазините. Туристите остават наложително на островите до на следващия ден. Започнаха и обичайните демонстрации, предава

С червени  флагове и плакати започнаха първомайските шествия в цялата страна. " Първи май не е почивен ден, а ден в отбрана правата на работническата класа ", обявиха депутати от Комунистическата партия, която провежда дружно със синдикатите днешната стачка. Участниците в шествията скандират искане за почтени хонорари и обезпечени трудови и синдикални права. Хиляди гърци вземат участие в митингите в цялата страна. Опозиционните партии се включиха интензивно, като депутатите са измежду стачкуващите. В първите редици на митингите са деятели на младежката организация на Комунистическата партия, които публиката посреща с овации.
 

— Partizan Yunanistan (@partizanGreece1)

Синдикатите блокираха превоза в страната. Не се движат, влакове, фериботи, а градският превоз извозва единствено участници в стачката и митингите.
 

— PAME Greece International (@PAME_Greece)

Засилено е полицейското наличие, само че не се чака напрежение и конфликти, тъй като синдикатите приканиха за мирни митинги .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР