Блогърката Дейзи Маркес записваше спонсорско видео в YouTube, когато изведнъж

...
Блогърката Дейзи Маркес записваше спонсорско видео в YouTube, когато изведнъж
Коментари Харесай

Блогърка записваше ВИДЕО, когато зад нея се случи нещо зловещо

Блогърката Дейзи Маркес записваше спонсорско видео в YouTube, когато внезапно на назад във времето постепенно стартира да се отваря врата. Блогърката незабавно разгласява фрагментите от сцената в Twitter.

От необятно отворените очи на Дейзи може да се разбере, че не е очаквала такова развиване на събитията. Оказа се, че момичето снимало видеоклип през нощта, когато вкъщи е безшумно и всевъзможни шумове могат елементарно да се чуят. Но тя не забелязала нищо.

"Опитвайки се да схвана какво в действителност се случи, през днешния ден инцидентно паднах по стълбите. Това е доста необичайно. Не бях разсеяна, не си гледах в телефона - просто паднах, като че ли някой ме блъсна ", прибавя Дейзи.

Около 1,4 милиона са почитателите в YouTube канала на блогърката - аудиторията й е много огромна. Следователно, споделяйки обстоятелството, че съвсем е станало героиня във филм на ужасите, момичето предизвика изостряне на суеверието в мрежата. Все отново се обади и гласът на разсъдъка, който сложи под подозрение цялата история.

"Аз ли съм единственият, който счита, че това е прекомерно огромна режисура ", написа консуматор на Twitter.

"По дяволите, това е подправено. Сигурен съм, че тя е шокирана, че толкоз хора са й повярвали ", прибавя различен.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР