Блогър демонстрира как новата AMD FSR 3 технология подобрява производителността

...
Блогър демонстрира как новата AMD FSR 3 технология подобрява производителността
Коментари Харесай

zWORMz Gaming показа как FSR 3 технологията за генериране на кадри влияe върху производителността на интегрираната графика в игрите

Блогър показва по какъв начин новата AMD FSR 3 технология усъвършенства продуктивността на слабите ускорители в игрите.

Преди няколко дни AMD пусна нов драйвер, който внесе поддръжка на FSR 3 и технология за генериране на фрагменти в 20 игрови плана. Някои запалянковци към този момент тестваха актуализацията и демонстрираха по какъв начин графиката с задействан FPS в игрите се трансформира, когато добавките са задействани. Оказа се, че FSR 3 даже изпреварва DLSS 3.

По-специално, новата технология се показва добре, когато се употребява с интегрирана графика —- да вземем за пример с Radeon 780M. Авторът на YouTube канала zWORMz Gaming тества такава композиция и сподели какъв брой дейно би било сходно решение в „ портативни действителности “.

Така, при истинската резолюция от 1080p в играта Forspoken при минимални графични настройки, интегрираното ядро ​​Radeon 780M създава единствено 24–29 фрагмента в секунда. Освен това, включването на FSR 3 в режим на естествено качество не трансформира обстановката. Въпреки това, в режим Quality към този момент може да се похвали със постоянна графика в границите на 35–40 FPS.

Но незабавно щом блогърът задейства технологията за генериране на фрагменти, честотата се усили до 55–60 FPS.

Авторът на сравнението отбелязва, че в режим Quality технологията FSR 3 може да се похвали с положително качество на изображението, даже и при толкоз ниска разграничителна дарба. Алгоритъмът за генериране на фрагменти, който работи единствено на Radeon ускорителите, ви разрешава да изстискате доста повече от игровата система, без да засягате латентността и качеството на картината.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР