Сам подадох заявление за напускане на Продължаваме промяната“ (ПП), каза

...
Сам подадох заявление за напускане на Продължаваме промяната“ (ПП), каза
Коментари Харесай

Депутатът Стоян Георгиев разкри причината да напусне ПП: Трябва да поведа хората да спрем това зло

Сам подадох заявление за овакантяване на „ Продължаваме промяната “ (ПП), сподели за Българска телеграфна агенция депутатът от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) Стоян Георгиев.
По думите му повода е, че управлението на Политическа партия поддържа построяването на ветрогенераторен парк с 43 кули в Силистра.
Ръководството на Политическа партия прояви мнение, друго от това, което имам аз в частност и хората на община Силистра – огромна част от тях и откакто срещнах недоумение, аз взех решение, че няма просто място да се намирам в редиците на тази партия и би трябвало да поведа хората, да спрем това зло, което е надвиснало над нашите глави, изясни Георгиев.
Той изясни, че има утвърден от Общинския съвет план за смяна на Общия организационен проект за построяването на ветрогенераторен парк. В този парк би трябвало да бъдат построени 43 кули, всяка по 290 метра.
Общо 43 ветрогенератора, „ забучени “ в плодородна земеделска земя, единствено и единствено да стане някакъв план, от който ще завоюват двама-трима души, а всички останали ще бъдат пострадали, сподели Стоян Георгиев. Само на няколко километра се намира и езерото Сребърна, добави той.
Стоянов сподели, че общинският консултант от Политическа партия Мария Христова Илчева-Иванова, която е определена от гражданската квота, също не е подкрепила плана за ветрогенератора.
Проектът е импортиран от кмета на община Силистра Александър Сабанов. По-рано през днешния ден от управлението на Политическа партия оповестиха, че Стоян Георгиев към този момент не е част от партията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР