Близо 10 години след като се раздели с Валери Божинов

...
Близо 10 години след като се раздели с Валери Божинов
Коментари Харесай

Алисия: Съжалявам за скандалите с Валери и Николета

Близо 10 години откакто се раздели с Валери Божинов поради Николета Лозанова, фолк певицата Алисия най-сетне проговори за един от най-драматичните моменти в живота си.

През 2010 година след редица клюки стана ясно, че футболистът се е разделил с изпълнителката и има връзка със сексапилната Николета. Медиите не оставиха тематиката за любовния триъгълник, а самата Алисия постоянно им даваше самун. Малко след оповестяването на раздялата в сърцераздирателно изявление тя не спести никакви детайлности към персоналната си драма.

През сълзи разказваше по какъв начин Валери я лъгал, че я обича, че й е правилен. Обяви го за неприятен татко, тъй като към оня миг не бил виждал сина си Валерко от месеци. Изпълнителката хастари описа си и с откровения по какъв начин 3-годишното й дете гледа по списанията фотоси на татко си и Николета и задава въпроси коя е тази жена, писа „ Галерия “.

Сълзите на Алисия в тв студиата накараха редица домакини да разгласят Николета за най-голямото зло на света. В идващите няколко години членовете на любовния триъгълник не спираха да се оплюват – по кое време непосредствено, по кое време косвено. Геометричната фигура се трансформира в четириъгълник, откакто Алисия се залюби с Ники Михайлов, който е и някогашен, и сегашен сътрудник на Ни Ло.

Ася и Валери дълго се съдиха за издръжката на детето, имаше даже обвинявания, че тя не пуска дребния при татко му поради Николета.

В последна сметка след дълги години война плеймейтката и фолк певицата заровиха томахавките, а помиряването им стартира малко след раздялата на Божинов и Лозанова. Доскорошната възлюбена на футболиста – Биляна Дол, също оказа помощ за потушаването на напрежението. Алисия пък е осъзнала, че драмите и острите изявления пред медиите са били неточност.

„ Връщайки се обратно във времето, в този момент много неща не бих направила. Когато човек е засегнат, го води болката, а не разсъдъкът “, призна неотдавна певицата. С това тя ясно сподели, че свадите межди нея, Валери и Николета от дълго време са в предишното и никой от многоъгълника не желае да се връща към тях. Към днешна дата певицата е щастлива с новия си мъж до себе си, който настойчиво крие, а плеймейтката се събра с Ники Михайлов.

Само Валери Божинов е самичък. Хубавото е, че Алисия към този момент няма проблем да пуска сина си при татко му, както и при Лозанова, от която момчето има полусестра.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР