Близнаци Близнаците, противно на убежденията, са с много студено сърце

...
Близнаци Близнаците, противно на убежденията, са с много студено сърце
Коментари Харесай

Сърцата на тези ЗОДИИ са от лед - стойте далеч от тях!

Близнаци

Близнаците, обратно на убежденията, са с доста студено сърце и въпреки да приказват доста за любовта и да знаят по какъв начин да бъдат сантиментални, рядко позволяват никого в сърцето си.
Това са 3-те зодии, които обичат вечно!
Риби Когато си харесат някого, те в действителност са забелязали нещо особено в него и се възхищават до финален мирис и с цялото си сърце и д...
Прочети повече
Близнаците са доста манипулативни и изпитват смут от поемането на каквато и да е отговорност, по тази причина рядко се женят и имат деца.

Страстта им пламва доста бързо, само че и тъкмо толкоз бързо отшумява.

Козирог

Всички проблеми на Козирозите идват от техния работохолизъм и рядко имат желание да отделят време и сила, с цел да основават семейство и дори просто да отидат на сантиментална среща.

Те напълно се потапят в делата и мислите си и от време на време даже не помнят, че някой непосредствен ги обича и въобще съществува някъде към тях и на моменти толкоз не помнят какво е това среща, че даже да харесват някого, няма да подхващат никаква стъпка, тъй като не знаят по какъв начин и не желаят да си напомнят.
Тези ЗОДИИ би трябвало да внимават през 2022 година
Обикновено четем зодиака, с цел да знаем към какво по-конкретно да насочим вниманието си през идващите месеци. Често тези насоки са позити...
Прочети повече
Водолей

Водолеите прекомерно доста обичат и ценят свободата си и ненавиждат рамките и рестриктивните мерки в една връзка. Предпочитат неангажиращите, краткосрочни срещи за развлечение.

Представителите на тази зодия в действителност могат да обичат и са страхотни съветници и опори. Но в случай че даже за секунда сътрудникът им по някакъв метод им даде мотив за подозрение, режат докрай.

Водолеят може доста бързо да загуби интерес към колегата си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР