Близки на 6-годишния Мартин, който беше прегазен на тротоар в

...
Близки на 6-годишния Мартин, който беше прегазен на тротоар в
Коментари Харесай

Близки на прегазеното момче в Сандански излязоха на протест

Близки на 6-годишния Мартин, който беше прегазен на тротоар в Сандански, излязоха на митинг с искане за приемливост на пътя, предава Нова Телевизия.

"Съдебната система би трябвало да работи по-бързо, а не толкоз тромаво както е сега. Трябва да има обективна присъда за всички убийци на пътя ", прикани бащата на умрелия Мартин Иван Ставрев.

Десетки поданици на Сандански проведоха протестно шествие, което стартира от постройката на съда, 40 дни след гибелта на детето. Те упорстват за строга и обективна присъда за водача, който прегази момчето. Местните оставиха цветя и венци на лобното място на детето.

73-годишният водач Стойко Пеев е на независимост, откакто беше пуснат под парична гаранция от 1200 лева Той се спусна по затворена за ремонт улица, като опустоши коли и екскаватор, след което прегази 6-годишното момче. Улицата към момента е затворена, само че по нея не се правят ремонтни действия.

"Това не може да продължава по този начин. Трябва да има наказване. Не може да прегазиш някого, да си платиш избрана цена и да се прибереш у дома все едно нищо не се е случило ", безапелационна беше майката на прегазеното момче Мирослава Ставрева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР