Близки и приятели ще изпратят днес Радосвет Радев. Председателят на

...
Близки и приятели ще изпратят днес Радосвет Радев. Председателят на
Коментари Харесай

Сбогуваме се с Радосвет Радев |

Близки и другари ще изпратят през днешния ден Радосвет Радев.

Председателят на Българската стопанска камара и основател на " Дарик радио " умря ненадейно на 61-годишна възраст на 6 август-

Радев поема ръководството на БСК през 2018 година след кончината на Божидар Данев.

" За тези три години господин Радев се трансформира не просто в наш началник, само че на първо място беше наш другар - човек, на който можеш да се довериш, с който можеш да споделиш хрумвания, от който можеш да получиш поддръжка и схващане. За всичко това му благодарим! Надяваме се пътят му да е ярък, както ние ще пазим ярък загатна за него ", се споделя в известие на БСК във връзка кончината на Радев.

Радосвет Радев е роден на 21 юли 1960 година в София. Завършва Юридическия факултет на Софийския университет " Св. Климент Охридски ", специализира маркетинг и мениджмънт в Съединени американски щати. Работи поредно в Софийски градски съд и в Програма „ Христо Ботев “ на Българското национално радио. През 1992 година основава „ Дарик Радио “. Бил е член на Български бизнес клуб „ Възраждане “. Председател е на Съюза на българските национални електронни медии и е член на УС на Националния ръб по туризъм и на Фондация „ Буров “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР