Блестящи сака, карираниплатове - от две години мъжете все по-отчетливо

...
Блестящи сака, карираниплатове - от две години мъжете все по-отчетливо
Коментари Харесай

Черният смокинг се появява все по-рядко на червения килим

Блестящи сака , карирани платове - от две години мъжете все по-отчетливо се опълчват на догмата, обвързвана с носене на черен смокинг на аления килим. Това е знак за начало на нов златен век в мъжката мода, освободена от стандартите, съобщи Франс прес.
 
Преди 10 години, на церемонията за премиите Оскар през 2009 година като че ли имаше дефиле на пингвини по аления килим - всички мъже носеха черни смокинги и бели ризи. На тазгодишната гала за Златните глобуси Тимъти Шаламе носеше плетено черно облекло, проектирано от " Луи Вюитон ", Идрис Елба - зелено сако, а Брадли Купър - бял костюм.
 На тазгодишната гала за Златните глобуси Тимъти Шаламе носеше плетено черно облекло, проектирано от На тазгодишната гала за Златните глобуси Тимъти Шаламе носеше плетено черно облекло, проектирано отGulliver/Getty Images
" Винаги е имало мъже, които не се преценяват напълно с дрескода, само че едвам от към две години това се възприема добре от медиите ", съобщи стилният дизайнер Андрю Гелуикс , измежду чиито клиенти са редица надарени млади артисти, по-специално Брандън Флин .
 
" Мъжете се придържат към дрескода, само че един от тях носи смокинг и кецове, а различен е облякъл суичър под смокинга ", разясни стилният дизайнер Саша Лилич , който е работил с Лени Кравиц и Ейдриън Броуди . Музикантът и продуцент Фарел Уилямс и в по-малка степен артистът и артист Джаред Лето са измежду първите, които постановиха тази нова наклонност.-->
 
" Имаме щастието да живеем с потомство, което се радва да види каква оригиналност в модата ще бъде препоръчана от мъже звезди на аления килим ”, означи стилният дизайнер Даниъл Браун , който е сътрудничил с артиста Джон Леджънд и рапъра Тайга . “Днес да си считан за най-добре облечения мъж на аления килим е обвързвано с конкуренция, която е като тази измежду дамите ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР