Благой Георгиев май ще инвестира огромната печалба от Сървайвър във

...
Благой Георгиев май ще инвестира огромната печалба от Сървайвър във
Коментари Харесай

Благой започва бизнес с печалбата от „Сървайвър“, хич не му дреме за Поли

Благой Георгиев май ще влага голямата облага от " Сървайвър " във футболната си школа . Както е известно, Джизъса завоюва формата и сграбчи огромната премия от 150 бона. Отделно от това Благой ще прибере и затлъстял хонорар за присъединяване си в шоуто за оцеляване. Сумата е 300 000 лв.. Така Джизъса се завърна по-богат с близо половин милион лв. - 450 хиляди лв., в случай че би трябвало да сме точни.

По всички наподобява, че някогашният футболист няма желание да профуква заработения хонорар, а ще го влага рационално.

Георгиев бе уловен от  папараци на " България Днес " часове откакто се прибра в България. Участниците от " Сървайвър " кацнаха с чартър от Доминикана, където се снима продукцията, рано сутринта в петък.

Още по обяд същия ден Благой бе засечен на един от новите футболни комплекси в центъра на София. На инцидентните наблюдаващи направи усещане, че някогашният футболист още веднъж е с черни брада и коса, които се бяха прошарили по време на участите му в " Сървайвър ". Това приказва, че откакто се е върнал от топлите страни, първата работа на Благой е била да посети стилиста си, който да оправи нанесените от присъединяване в шоуто вреди.

След като Георгиев стъпи на изкуствения терен, на който упражняват няколко частни футболни школи, той се срещна с чужд мъж. Човекът разведе Джизъса из комплекса. Показа му всички терени и помощни уреди, а Благой не спря да задава въпроси и да се интересува от опциите на игрищата. След приключването на обиколката двамата се запътиха към кафето, където продължиха оживения си диалог.

Всичко това подсказва, че Благой най-вероятно възнамерява да реалокира школата си по в центъра на града. Това ще му обезпечи по-голям приток на деца, които да упражняват при него, тъй като мястото е комфортно за напредване. Преди 3 години Георгиев отвори своя академия. Локацията й обаче не бе изключително примамлива - в края на София, покрай родния му Суходол.

С годините Благой е посочил, че умее да харчи и влага парите си рационално. Футболистът проработи солидни суми по време на престоя си в Русия, само че в никакъв случай не се е изхвърлял с несъответствуващи покупки, а избира да прави рационални вложения. Преместването на школата му сигурно ще е такава и ще донесе на Джизъса още дивиденти.

В същото време Благой Георгиев май се е завърнал да живее при родителите си в родния им Суходол . След като се раздели с някогашната си към този момент брачна половинка Поли, Джизъса се настани в бащината къща. За това го издаде положителният му остарял другар Георги Валентинов.

ММА боецът качи фотоси от къщата на семейство Георгиеви в столичния квартал. На събирането участваха две от децата на Благой - Йоана и Давид. Те са плод  от любовта му с гимнастичката Христина Витанова. На масата са и родителите на риалити звездата - Георги и Румяна.

ММА боецът и някогашният футболист се скараха, откакто Джизъса му открадна отдолу под носа русата Златка. Не си говореха с години, само че чудото в " Сървайвър " се случи и двамата още веднъж са неразделни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР