Благоверната на бразилския президент Мишел Темер, която е с 42

...
Благоверната на бразилския президент Мишел Темер, която е с 42
Коментари Харесай

Живот на първа дама: Мразената Марсела Темер

Благоверната на бразилския президент Мишел Темер, която е с 42 години по-млада от него, е намразена от сънародниците си още когато излиза наяве, че е на път да стане първа дама. Причината е, че тя е просто някогашен модел и не свети с никакви качества. Дори няма висше обучение, а върхът на кариерата ѝ е купата „ Мис Сао Пауло “, споделя сп. Story.

Днес имиджът на 35-годишната хубавица е напряко абсурден – съгласно всички тя разхищава държавни пари за персонални цели и живее в нечуван лукс на фона на икономическата рецесия, която стяга страната. Марсела поразява с апетитите си към луксозния живот, за което е наричана Бразилската Карла Бруни. И колкото и да си пуска фотоси в профила си в обществените мрежи по какъв начин се занимава с щедрост, мъчно провокира благосклонности.

Критиците на 77-годишния президент го упрекват, че до момента е похарчил милиони от държавния бюджет за прищевките на младата си жена – от немислимо скъпи тоалети, през далечни воаяжи, до първокласни коли и жилища. Преди той и брачната половинка му да се нанесат в формалната резиденция, меркантилната първа дама упорства за безчет скъпоструващи поправки на постройката.

Мотивът ѝ е синчето им да се усеща като вкъщи си. А след това разноските стремглаво скачат.

Президентското семейство има единствено 4 камериерки, които да перат и гладят облеклата им.

Марсела упорства майка ѝ и по-малката ѝ сестра също да заживеят в столицата Бразилия и им купува имение за 1,5 млн. паунда. Наема и още едно за тях, на своята улица, за 5000 паунда на месец, тъй че околните ѝ да са наоколо. Макар че майка ѝ и сестра ѝ посещават дома си в Сао Пауло единствено през уикендите, в личната им къща там, отново за държавна сметка, работи цяла войска прислужници. И още веднъж са изхарчени публични пари за наемането на друга къща покрай техния дом в първокласен квартал на Сао Пауло, в която са наети на работа 52-ма чиновници, в това число екип елитни телохранители.

Издръжката на тази спомагателна къща коства на данъкоплатците над 20 000 паунда на месец. Дори когато излиза на вечеря, капризите на Марсела нямат край. Ако желае да се наслаждения на тиха вечеря със брачна половинка си в първокласен ресторант, тя го наема целия за цялата вечер. А до момента в който президентската двойка похапва, петима телохранители ги пазят от „ националната обич “.

Марсела се среща с Мишел Темер, когато е едвам 19-годишна. Срещат се на конгрес в Сао Пауло на ръководената от Темер Партия на бразилското демократично придвижване (ПБДД), където девойката е дружно с майка си и вуйчо си – партийни деятели. По-малко от година по-късно Мишел и Марсела се женят. Вече като брачна половинка хубавицата зарязва стилния подиум и се записва да следва право, само че не съумява да се дипломира, тъй като ражда сина си. Момчето, което през днешния ден е на 9 години, е кръстено на татко си Мишел, само че всички му викат галено Мишелзиньо. За президента това е пето дете от общо три брака.

„ Възрастта не е спънка в нашия случай. За мен Мишел е все едно на 30 години. Звучи смешно, само че е тъкмо по този начин. Ние водим живот на елементарна фамилна двойка “, безапелационна е Марсела.

Елегантната президентша се гордее, че в никакъв случай не прибягва до услугите на фешън дизайнери и стилисти. Казва, че от много време се поучава за облеклото с майка си. Явно мама има добър усет, а и както се схваща, разполага с безграничен бюджет от държавната хазна.

Източник: tialoto.bg
Снимки: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР