Благотворителният базар за 3-годишната Симона Пенковска от Габрово събра за

...
Благотворителният базар за 3-годишната Симона Пенковска от Габрово събра за
Коментари Харесай

9548 лева събра благотворителният базар за лечението на 3- годишната Симона

Благотворителният базар за 3-годишната Симона Пенковска от Габрово събра за един ден 9548.75 лева Базарът бе проведен от Детска градина " Перуника " и групата “Добрини за Габрово " и се организира пред зала " Възраждане ".

Разноцветни картички, картини, свещи, кутии, сапунчета, кукли, украшения и сувенири, направени в „ Работилнички на положителното “ от малчуганите и родителите им, има още, а всеки искащ може да ги закупи в идния онлайн базар, на който ще бъдат изложени.

Събраните средствата ще бъдат дарени за лекуването на Мони, която от септември 2022 година се бори като същински воин с тежката диагноза медуобластом /тумор в дребния мозък/ и обструктивна цефалия.

Към момента Симона е минала 10 курса химиотерапия, а животът ѝ е раздробен сред Габрово и София за контролни прегледи и лекуване. Всяка седмица е в болничното заведение за проучване или терапия. След това има потребност от в допълнение лекуване в Германия - имунотерапия, протонотерапия или поддържаща. Първоначалната сума е 110 хиляди евро - разход, непостижим за фамилията ѝ.

Желаещите да оказват помощ на Симона могат да закупят някой от атрактивните продукти или да създадат подаяние на банковата сметка, която е посочена по-долу.

Дарителска сметка:

титуляр - майка

Йоана Христова-Пенковска

IBAN

BG09 FINV 9150 1317 684533

BIC FINVBGSF

Първа Инвестициона Банка

PAY PAL

Yoana Stoyanova Hristova

[email protected]

BG63BPBI79311028600101

Йоана Стоянова Христова

Пощенска банка
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР