Присъствието на “Синя България в следващия парламент ще е гаранция,

...
Присъствието на “Синя България в следващия парламент ще е гаранция,
Коментари Харесай

Петър Москов: „Синя България“ е възможност обединената десница да върне блясъка, силата и достойнството си

Присъствието на “Синя България ” в идващия парламент ще е гаранция, че това болшинство, което се разпада и възобновява през 7-8 месеца, ще спре да се случва по този метод. “Синя България ” може да бъде обединителното звено към десните хрумвания, които носи. Това съобщи във Варна Петър Москов, водач на КОД, която е една от партиите в дясно-консервативната коалиция.

„ За разлика от хората, които желаят да харчат вашите пари, ние споделяме, че парите от налозите ни би трябвало да отидат там, където страната е назаменима. За да могат да бъдат премахнати медицинските пустини, които съставляват половината от територията на България, с цел да може образованието да реализира качество и да не са нашите деца последни по просветителни критерии в Европа, и с цел да може ежедневната ни сигурност да бъде обезпечена от добре оборудвана и стимулирана полиция. Това е работата на страната. Работата на страната на Борисов и Асен Василев е да харчи нашите пари за бетон, некачествени градежи и увеличение на приходите, без зад това да стои стопански напредък “, разяснява Петър Москов, който е някогашен здравен министър.

Единственият метод за увеличение на приходите както на работещи, по този начин и на пенсионери, е растеж на стопанската система. Той минава през премахване на страната от действителния стопански развой и ясни тласъци за частния капитал и бизнеса.

„ През последните 3-4 години се стигна до 30% инфлация и 20 милиарда нови задължения, които ние ще би трябвало да плащаме. Това е резултатът от ръководство, в което няма десница “, уточни политикът.

В програмата на обединението попада основаване на защитителен консенсус на източноевропейските страни, включващ и Прибалтика. Източноевропейските страни сме на ръба на войната, застрашени сме от идната ескалация на този спор и това постанова обща съюзна отбранителна политика, счита политикът.

“Синя България ” в идващия парламент е неналичието на какъвто и да е математически претекст Движение за права и свободи да бъде част от управническо болшинство. А осъществяването на икономическата стратегия на “Синя България ” значи обесмисляне на съществуването на корпоративни партии като Движение за права и свободи, сподели още Петър Москов.

Той е уверен, че “Синя България ” е опция обединената десница да върне блясъка, силата и достолепието си. „ Ще вървим напред в процеса на обединяване. Мястото на Съюз на демократичните сили и ДСБ е в “Синя България ”, тъй като историята им е генетично обвързвана с дясното. Тези две партии не могат да не престават да бъдат фльонга за лукс на нечий ревер, за леви политики или за уплътняване на иделогически луфтове “.

Всички кандидат-депутатина “Синя България ” освен във Варна, само че и в цялата страна, са хора, потвърдили се в професионален проект, означи Петър Москов. Във Варна листата на обединението води Наско Рафаилов, който е някогашен народен представител от Национална движение „Симеон Втори" и има дългогодишна кариера в работа на обществото, следван от университетския учител проф. Бистра Василева. Третото място в листата заемаСнежинаЖелязкова, която има 20-годишен опит в областта на недвижимите парцели, а четвърти измежду кандидат-депутатите еагробизнесменът Борислав Борисов.

„ Предизборната акция върви доминирана от пари, кавги, компромати и мръсотия. Ние желаеме нещо друго. Искаме друг звук. Искаме да ви убедим, че има смисъл да отидете да гласувате “, посочи Петър Москов.

Още за задачите пред " Синя България " можете да чуете в прикачения аудио файл.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР