Туристически автобус ще вози жителите и гостите на Кюстендил от

...
Туристически автобус ще вози жителите и гостите на Кюстендил от
Коментари Харесай

Туристически автобус ще вози жителите и гостите на Кюстендил

Туристически рейс ще вози жителите и гостите на Кюстендил от площад „ Велбъжд “ до лесопарк „ Хисарлъка “ и назад.Линията ще стартира да работи от 24 май.



„ Разкрихме туристическа линия. Благодаря на превозвача в лицето на „ Пътнически транспорти “ –Кюстендил, които закупиха въпросния автомобил и го брандираха с красиви фотографии от Кюстендил.



Този туристически бус ще бъде по сходство на туристическото влакче в предишното, което също бе благосъстоятелност на „ Пътнически транспорти “. Заради смяна в нормативната уредба – туристически влакчета не могат да пресичат пътища, се наложи да бъде закупентуристическияя бус. Целта е той да радва жителите и гостите на община Кюстендил “, съобщи кметът инж. Огнян Атанасов, който направи първата туристическа обиколка до лесопарк „ Хисарлъка “, дружно с медии от Кюстендил.

„ Правим всичко допустимо да възстановим туристически атракции в града, да сътворяваме фестивали, а това е част от концепцията – да имаме туристически превоз, с който да се придвижват туристите “, съобщи още градоначалникът.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР