Blagoevgrad24.bg Загиналите мъж и жена при катастрофата в аварийната лента на

...
Blagoevgrad24.bg
Загиналите мъж и жена при катастрофата в аварийната лента на
Коментари Харесай

Варненски шофьор е убил двойката и детето в аварийната лента на Тракия, жената била бременна

Blagoevgrad24.bg Загиналите мъж и жена при злополуката в спешната лента на автомагистрала " Тракия " са живеели на фамилни начала и са очаквали дете.
33-годишният мъж, 22-годишната му другарка Елена А. и момиченцето й на годинка и 7 месеца загубиха живота си вчера към 2.30 часа на 267-ия километър от автомагистралата край Сливен. 

Елена, която е от ямболското село Ботево, имала предходна връзка, от която се родило момиченцето, само че се разделила с бащата. След това заживяла на фамилни начала с 33-годишния мъж, който е от Стара Загора. Двойката очаквала дете, младата жена била бременна в четвъртия месец, заяви " 24 часа ". 

Елена и новият й другар работили в Англия, където евентуално са се срещнали. Върнали се в Ботево, с цел да вземат със себе си детето на Елена, което до този миг живеело в селото с баба си и дядо си. Във съдбовния четвъртък трябвало да летят за Англия рано сутринта и тръгнали за летището в София през нощта с лек автомобил " Рено ", взет чартърен. 

Погребението на майката и детето е планувано за на следващия ден, събота, сподели кметът на Ботево Георги Танев. 

От полицията в Сливен пък оповестиха, че положението на 55-годишния водач, провокирал жестоката злополука, е сериозно. Той е от Варна и е превозен до МБАЛ-Сливен със съчетана контузия, като в началото е бил контактен, само че след това положението му се е влошило. 

Все още не е ясно за какво Елена и приятелят й са спрели в спешната лента на автомагистралата, когато колата им е пометена от варненеца. 

По случая са назначени експертизи – съдебномедицинска, автотехническа и химическа за приложимост на алкохол. 

Срещу настанения в болница водач е формирано е досъдебно произвеждане. 
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР