Благодаря за подкрепата. Повече скришна - от колегите. И явна

...
Благодаря за подкрепата. Повече скришна - от колегите. И явна
Коментари Харесай

Миролюба Бенатова: На лешоядите да кажа: Рано е за обяд

" Благодаря за поддръжката. Повече скришна - от сътрудниците. И очевидна от публиката. На лешоядите да кажа: Рано е за обяд. Скоро ще си приказваме повече ". Това написа във Facebook проверяващият публицист Миролюба Бенатова във връзка прекратяването на контракта ѝ с Нова тв. В сряда стана ясно, че тя и Генка Шикерова си потеглят от малкия екран.

" На тези, които имитират, че се интересуват от свободата на словото, а в действителност гадно чоплят рани и се вършат на недоразбрали, нямам какво да кажа. От тях чаках да не наскърбяват интелекта си с “въпроси”, само че очевидно толкоз могат. Да “рисуват” скрито облици и да поддържат лъжата с протест наужким. Всъщност нямат недостиг на ум. Не доближава душа. До скоро ", написа още Бенатова в петък.

Шекерова също разяснява раздялата с Нова тв, само че по-лаконично: " Благодаря за поддръжката! Продължавам да имам вяра, че истината има значение и рано или късно маските падат ", написа във фейсбук профила на Шикерова.

След като " Нова Броудкастинг груп " бе добита от сдружението " Адванс Медия " на предприемачите Кирил и Георги Домусичеви, от медията си потеглиха редица публицисти и продуценти, измежду които Цветомир Семов, Диана Димова, Марина Цекова и Елена Гюрова.

Чистката стартира с раздялата с един от създателите на Нова телевизия - Силва Зурлева, а след това продължи с отстраняването на Виктория Бехар, управител на " Стратегическо развиване “ на новините, поради неуместни въпроси към новия началник на новините в малкия екран Миляна Велева за обвързаността ѝ с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. След това се стигна и до прекратените контракти с едни от емблематичните лица на медията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР