Благодаря ви за подкрепата! Нищо общо нямаме и хората, които

...
Благодаря ви за подкрепата! Нищо общо нямаме и хората, които
Коментари Харесай

ГЕРБ бранят лидера си от прокуратурата, а Борисов няма отношение

" Благодаря ви за поддръжката! Нищо общо нямаме и хората, които ме разпитаха, го схванаха. Помолиха да не показваме отношение и ние ще го спазим ".

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе свикан на два разпита през днешния ден. Въпреки че по-рано даде обещание да направи коментар пред медиите след приключването на втория разпит, водачът на ГЕРБ излезе през непряк кулоар на Съдебната палата.

Краткият коментар на Бойко Борисов е от едноминутно видео, качено във фейсбук профила му. В последните секунди от него водачът на ГЕРБ още веднъж благодари на всички събрали се, че " през това време сте зад мен, зад нас, зад Делян Добрев, зад Мария Габриел ".

Около стотина души - поддръжници на ГЕРБ и всички депутати от парламентарната група на партията проведоха митинг в отбрана на водача си Бойко Борисов пред постройката на някогашния Спецсъд на столичната улица " Черковна ", където сега се обитават отдели на Софийска градска прокуратура.

Бившият министър председател е  Интересна детайлност е, че Борисов е свикан в същия час - 10.00 и в Съдебната палата, където би трябвало да даде пояснения по

" Не разбираме, за какво, за Бога, за следващ път се претоплят явни спекулации и се прокарват през системата на правораздаването, с цел да вкарат звук в системата тъкмо сега, в който се прави държавно управление и има индикации за сериозна правосъдна промяна ", съзря план в дейностите на държавното обвиняване заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.
 Прокуратурата: Борисов е свикан на разпит по закон
Прокуратурата: Борисов е свикан на разпит по закон

Разпитът на Борисов не бил съгласно " остарели сигнали "

След разпитите на Борисов и чакат ли от ГЕРБ още дейности срещу техни членове? " Не знам какво да чакам, още повече, че настояването за имунитета на Делян Добрев още не е импортирано в Народното събрание ", добави националният представител.

Опит да се осуети съставянето на кабинет и провеждането на правосъдна промяна - това също съзря и другият заместник-председател на ГЕРБ Томислав Дончев.

" Искаме да изразим поддръжката си към него и в същото време несъгласието си с всичко, което се случва сега - и в Народното събрание, и отвън Народното събрание ", изясни за какво се организира спонтанния " хепънинг " вторият човек в ГЕРБ.
 Снимка 619585
Източник:

Скандирания " Бойко, Бойко " изпратиха джипа на някогашния министър председател и на излизане от постройката на " Черковна ". Въпреки че от пресцентъра на ГЕРБ изрично показаха, че изказване ще има чак след втория разпит, на който със забавяне ще се яви Борисов, този път в Съдебната палата, партийният водач реши неподготвено да излезе и поздрави поддръжниците си, като направи и блиц коментар пред медиите.

" Искам единствено да благодаря на хората за изказаната съпричастност. Нищо друго ".

Адвокатът му Менко Менков добави, че няма нищо притеснително, а Борисов бил привикан в качеството на очевидец.

" Отивайте да вършите работа в Народното събрание ", насочи повеля към депутатите си Бойко Борисов, като по-късно се насочи към разпит номер 2.

Народните представители от първата политическа мощ обаче не послушаха повелята на водача си, като след минути се събраха на страничния вход на Съдебната палата.
 Снимка 619601
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР