Благодаря на премиера, който във вчерашния ден потвърди, че лидер

...
Благодаря на премиера, който във вчерашния ден потвърди, че лидер
Коментари Харесай

МВР шефът благодари на Денков, че признал за кадруване от Кирил Петков

Благодаря на премиера, който във вчерашния ден удостовери, че водач на политическа партия е правил опит да кадрува в Министерство на вътрешните работи, само че аз не съм го позволил. Така министърът на вътрешните работи Калин Стоянов не пропусна да жегне началника си министър председателят Николай Денков, чиято партия Политическа партия и сътрудниците им от Демократична България желаят оставката му.

Предисторията -във вчерашния ден по отношение на изказванията на Министерство на вътрешните работи шефа за оказван напън от страна на Кирил Петков, Денков съобщи, че не ставало въпрос за напън да се назначават избрани хора, а оферти и въпроси да не се назначават избрани хора, против които имало подозрения, както и досъдебни и дисциплинарни производства.  Денков също така съобщи, че ще подаде оставката си като държавен началник, в случай че Калин Стоянов не се разграничи изрично от деянията на полицейско принуждение по време на митинга против управлението на БФС.

" Смятам, че е неприемливо някой да се меси политически в работата в Министерство на вътрешните работи, както направи господин Кирил Петков. Не одобрявам да се издават и обществени мрежи. Живеем в правова страна и всеки е почтен до доказване на противното - както жителите, по този начин и служителите на реда ", продължи Стоянов, който дружно с основния секретар и шефа на Столична дирекция на вътрешните работи даде брифинг в постройката на подопечното му ведомство.

Никъде в Европа нямало процедура след сходни митинги " да хвърчи оставката на вътрешен министър ", а също така по закон министърът извършва и възнамерява стратегически цели и задания и работи по осъществяването на държавната политика, а не да управлява оперативно дейностите на чиновниците на терен, акцентира Стоянов.

" Ясно се диференцирам от всевъзможен тип произвол ", категорично изрече отрицателното си мнение във връзка с полицейското принуждение министърът.
 Калин Стоянов: Министерство на вътрешните работи Оперативно се управлява от главсека. Благодаря за вниманието
Калин Стоянов: Министерство на вътрешните работи Оперативно се управлява от главсека. Благодаря за вниманието

Протестиращи са палели кофи за отпадък - това е противозаконно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР