Благодаря на Фондация Аскеер“. Много съм благодарен, защото в тези

...
Благодаря на Фондация Аскеер“. Много съм благодарен, защото в тези
Коментари Харесай

Морфов взе Аскеер с виц

„ Благодаря на Фондация „ Аскеер “. Много съм признателен, тъй като в тези сложни за мен дни това някак си ще ме ободри, най-малко най-малкото.

    Между другото това е моят пети „ Аскеер “, останалите четири са в Народния спектакъл. Там някъде се спотайва онази партийна, номенклатурна, оскъдна персона, която е шеф на театъра сега. Но да не го трансформираме в политически диалог. А и няма смисъл, като виждам на първи ред какъв брой индивида ще бъдат разсечени словесно, ще ми отнеме доста време.

    Искам да благодаря, несъмнено, на артистите от Плевенския спектакъл, изключително да благодаря на Деян Донков и на Милена Ерменкова, които изиграха основните функции, да благодаря и на моите близки хора Рени Врангова, Албена Колева и Валери Йорданов, които ме подкрепяха в тези тежки дни в битката с номенклатурата и с ужасните неща, които се случват в нашата страна. Но защото всичко това, което приказвам, подухва мрачни тонове, единствено ще напомня един остарял анекдот – един човек ходел по улицата и хвърлял позиви, един ги разгледал, спрял го и споделил: „ Абе човек, тук нищо не написа “. Онзи дал отговор: „ Какво да написа, всичко е ясно “.

    Така че всичко е ясно, няма какво да ви изяснявам. Благодаря доста! Да е цветущ нашият празник, да е жив и здрав Георги Господинов, да живее България! “, съобщи режисьорът Александър Морфов от сцената на на Военния спектакъл.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР