Благодаря на БЗНС за подкрепата и оценяваме този жест високо,

...
Благодаря на БЗНС за подкрепата и оценяваме този жест високо,
Коментари Харесай

Проф. Герджиков: Българският народ може да тръгне по един път, за който са мечтали предците ни

" Благодаря на Български земеделски народен съюз за поддръжката и оценяваме този жест високо, тъй като би трябвало да гледаме и в предишното, с цел да се ориентираме по какъв начин да продължим в бъдеще. Тази поддръжка е безрезервна и благодарим, че ни имат вяра, че отстояваме общи идеали. Наистина можем да отговорим на техните упования и да не ги предадем, както и да реализираме българския народ да тръгне по веднъж, за който нашите предшественици са мечтали. Това сподели проф. Анастас Герджиков на взаимна конференция с Български земеделски народен съюз, които оповестиха, че ще поддържат кандидатурата му за президент.

" Уважаеми земеделци, надълбоко се вълнувам, че получавам вашата поддръжка. Като добруджанка вашата концепция е покрай мен. Радваме се, че ни давате опция да върнем добрината и мира в живота на хората и в случай че успеем да го създадем, това ще е нашата победа ", сподели на собствен ред Невяна Митева, претендент за вицепрезидент.

Проф. Герджиков отхвърли да дава отговор на странични въпроси отвън поддръжката на Български земеделски народен съюз и не разяснява въпрос за имитация на Румен Радев към него.

" Само недобронамерен човек може да дава отговор общо и с общи изречения. Казах, че ще обърна за поддръжка към всички партии. Вярвам, че даже и тези, които са издигнали претенденти може по-нататък да ни поддържат или техните гласоподаватели ", добави още той.

" Ние бяхме издигнати от ИК, а ГЕРБ ни поддържаха и без значение, че не сме техни претенденти, имам вяра, че гласоподавателите им ще гласоподават за нас. Слуховете в жълтите медии са мощно пресилени и още нямаме началник на щаба ", съобщи проф. Герджиков на въпрос дали акцията му се води от Михаил Михайлов. Той отхвърли да посочи кои са жълтите медии и съобщи, че е явно, че има такива, които държат на достоверността на информацията и други, които не държат.

" Надявам се в идващите години да преодолеем разделянето на десницата, само че с днешна дата това е реалност и по тази причина е разумна поддръжката им за Лозан Панов ", сподели на въпрос за подкрепения от " Демократична България " Лозан Панов професорът.

" Вярвам, че десните партии имат и други дела. Но е значимо да се приказва за правосъдната промяна, тъй като това ще докара до господство на закона. Това ни е обща цел и имам вяра, че ще се разберем и за това ", сподели той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР