Благодарение на сина ми Тодор, който е режисьор и много

...
Благодарение на сина ми Тодор, който е режисьор и много
Коментари Харесай

Големият скулптор Георги Чапкънов – Чапа: Разделих между деца и внуци всичко

„ Благодарение на сина ми Тодор, който е режисьор и доста се гордея с него, пребивавам втори живот. Тук в приюта е доста хубаво – и храната, и грижите, постоянно с Боянчо Радев си приказваме, добре съм “. Това показа огромният ваятел Георги Чапкънов – Чапа, който изкара Великден дружно с внуците от Тодор Чапкънов и другари.

„ С дребния ми наследник Константин не подкрепям връзка. А дали някой от внуците ще тръгне по моите стъпки, не мога да кажа. Другият наследник от Снежа – Крумчо, също не идва да ме види. Да ви кажа обаче аз и не желая да идва. Защо да го прави? Преди години като беше дребен, аз го осинових, след това нещо ни се разделиха пътищата и не съм го виждал доста време. Той е прочут с това, че е единственият човек от България, който е участвал на убийството на Елена и Николае Чаушеску. Питал съм го, а той отвръщаше, че е бил видял инцидентно “, смее се Чапа, който също няма пояснение на описа на осиновения си наследник.

„ Това моето, да ви кажа, е малко антична история. Аз съм четвъртия випуск на Художествената гимназия. Имам шанс, и то огромен. Но каквото е писано , това ще стане със сътвореното от мен през годините. На който каквото съм дал, в случай че желае, да си го пази, в случай че ли не – негово решение. Не се меся в тези работи. Моята задача е завършила. Дал съм и на деца, и на внуци всичко, което съм правил “, споделя още Чапа.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР