Бизнесменът Румен Рончев, известен като любимият на Миглена Каканашева –

...
Бизнесменът Румен Рончев, известен като любимият на Миглена Каканашева –
Коментари Харесай

Ченгета спипаха богатия любовник на Мегз с новата му Г-класа и светът му се стовари върху главата

Бизнесменът Румен Рончев, прочут като обичаният на Миглена Каканашева – Мегз, още веднъж влезе в полезрението на полицията. Транспортния необут е бил хванат да ръководи джип Мерцедес Г-класа в столицата без да има шофьорска брошура, написа TrafficNews .

Рончев е спрян за рутинна инспекция от пътни служител на реда на 25 юли в София. При инспекция на документите се оказало, че половинката на Мегз е с отнета брошура още през 2018 година. Причината за административната глоба са множеството неплатени наказателни постановления. Те били към 20 на брой.

Поради тази причина на колата, ръководена от Рончев, били свалени регистрационните номера. Превозното средство е джип Мерцедес Г-класа, сходна на тази, поради която той и Мегз са подсъдими.

Още преди няколко месеца стана ясно, че Каканашева и Рончев се снабдиха с нова Г-класа. Джипът бил видян от кореспондент на изданието пред фирмената постройка на транспортната компания на Рончев.

Веднага след административната глоба по лишаване на номерата на джипа, транспортният необут е заплатил всичките си отговорности към КАТ. След дни книжката му е била върната, както и регистрационните табели на „ кубчето”.

Въпросната кола постоянно става декор на фотосесиите на Каканашева. Нейни почитатели спрягат версията, че това е „ откраднатия” джип, само че се оказва, че е различен. Макар да са изплатили Г-класата, станала обект на следствие, същата още не е върната на притежателя си.

Все още против Мегз и обичания й не е импортиран обвинителен акт за измамата с откраднатия джип. Според юриста им, досъдебното произвеждане е на финалната права. Според наши източници, двойката ще признае виновност.

Скъпото возило бе оповестено за откраднато през лятото, само че по данни на проверяващите "кубчето " е станало "жертва " на скица за източване на пари. Припомняме, че мерцедесът е благосъстоятелност на лизинговата компания "София ауто ". Спрямо Рончев обаче са повдигнати и още две обвинявания.

В същото време по отношение на Мегз се води досъдебно произвеждане в прокуратурата, обвързвано с злополуката провокирана от самата Мегз.

Дизайнерката не спряла на знак „ Стоп” и лишила преимуществото на лек автомобил „ Хонда “ в град Раковски. По данни на Министерство на вътрешните работи, 71-годишна жена е била потърпевша и настанена в болница за лекуване.

Според държавното обвиняване Каканашева е провокирала случая, като не е спряла на знак СТОП, лишила е преимуществото на другата кола и по този начин е последвал конфликта. С дейностите си зад кормилото Мегз е предизвикала междинна телесна щета на пътничка в ударената кола. Освен всичко това, по време на произшествието, дизайнерката е изтърпявала административно наказване – отнемане от удостоверение за ръководство на МПС.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР