Бизнесдамата Маринела Арабаджиева, която заедно със съпруга си Ветко и

...
Бизнесдамата Маринела Арабаджиева, която заедно със съпруга си Ветко и
Коментари Харесай

Арабаджиева се прибира в Пловдив, кръвното й играе от 70/40 до 190/100

Бизнесдамата Маринела Арабаджиева, която дружно със брачна половинка си Ветко и дребния си наследник Вълчо са упрекнати за присъединяване в незаконна група, се прибира в Пловдив. Специализираният съд я пусна под домакински арест, който тя би трябвало да изтърпява на домашния си адрес в родния си град поради влошено здравословно положение.

На процедура от изгонването й от Барселона досега тя от самото начало е била в болничното заведение към пандиза поради проблеми с кръвното налягане. Съдът разгласи в определението си, че имало дни, в които тя е била с кръвно 70 на 40, като да вземем за пример 28 август, и също по този начин други дни, в които кръвното й стигало до 190 на 100.

Заради това е колабирала и й е прилошавало. Самите лекари в затворническата болница са споделили, че престоят й в ареста е рисков за живота й и тя не би трябвало да бъде в килията.

По делото при закрити врата беше изслушана съдебно-медицинска експертиза на трима лекари. Съдът уточни в определението си, че обоснованото съмнение, че тя е направила закононарушението, за което е упрекната, не е разколебано и може да повлияе на очевидци, излизайки от ареста. В същото време обаче проблемите й със здравето били извънредно съществени, заради което наложи домакински арест.

На делото, както нормално, участваха децата на Маринела Арабаджиева и други нейни близки. Определението може а бъде обжалвано пред апелативния спецсъд.

Наблюдаващият прокурор Кирил Пейчинов заяви, че ще стачкува определението. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР