Бившият заместник-министър на земеделието от правителството на Кирил Петков –

...
Бившият заместник-министър на земеделието от правителството на Кирил Петков –
Коментари Харесай

Напуснал ПП учреди нова партия

Бившият заместник-министър на земеделието от държавното управление на Кирил Петков – Иван Христанов учреди нова политическа партия „ Единение “.

Той напусна Продължаваме промяната преди последните парламентарни избори поради спор при подреждането на листите на ПП-ДБ. Тогава той беше преместен като лидер на плевенската листа от към този момент самостоятелният народен представител Радостин Василев.

Новата партия даде поръчка за присъединяване в локалните избори наесен и не изключи опцията за поддръжка на Продължаваме промяната.

Като заместител министър на земеделието Иван Христанов, поведе борбата за връщане на контрола на страната при вноса на храни на граничния пункт Капитан Андреево и по този начин наречения „ златен мочур “.

Ние не имаме вяра в технологията на медийния скандал като метод на печелене на гласове. Това, което виждаме, че националните политики биват загърбени, никой не формулира национална фантазия. Имаме отдръпване на хората от политическия развой и още по-страшно – доста от тях напущат и родината си. Два милиона души не гласоподават на последните избори, а над 108 хиляди души избраха да кажат не поддържам никого, съобщи Христанов.

„ Единение “ ще взе участие в идните локални избори наесен, само че се прицелва към дребните обитаеми места и разбиването на феодалния модел в тях. Партията ще поддържа други, както се изрази Христанов, новаторски обединения и обединения. На места ще издига свои претенденти.

Лидерът не изключва поддръжка на „ Продължаване смяната “, групировката, която той напусна.

Там където ние можем да излъчим претенденти и те не могат да показват такива, чакаме поддръжка. Там където ние не можем да представим претенденти, само че те излъчват, можем да водим диалози за взаимопомощ, съобщи Христанов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР