Бившият вратар на Левски и настоящ на Славия - Георги

...
Бившият вратар на Левски и настоящ на Славия - Георги
Коментари Харесай

Георги Петков: Дано Левски се спаси и вземе Купата

Бившият вратар на Левски и сегашен на Славия - Георги Петков пожела на Левски да се стабилизира и да завоюва Купата на България.

" Бил съм в Левски, само че не желая да разясня акциите на клуба. Едно огромно отлично на почитателите, не оставиха клуба и мъчно може Левски да банкрутира с тази фенска маса. Как ще се устоя обаче е обособен въпрос. Въобще не си и помислям, че Левски може да отиде в долните равнища на българския футбол. Виждате, с помощта на почитателите, каква сериозна сума е събрана. Много съм дребен да разясня аз случилото се предходната седмица ".

" Доста време съм работил с господин Сираков и мисля, че това е индивида, който в случай че се завърне в клуба, футболистите да се стягат. От много време той беше изчезналата фигура на стадион " Георги Аспарухов ". Той сигурно си е направил своята равносметка по отношение на акциите на Левски. Ако Наско Сираков на следващия ден влезе в управата на Левски чакам да каже това, което постоянно е казвал. Последните мачове са най-важни и ще си проличи кой заслужава да играе в Левски ", добави Петков за " Канал 3 ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР