Бившият военен Светослав Каменов се укрил в Гърция след убийството

...
Бившият военен Светослав Каменов се укрил в Гърция след убийството
Коментари Харесай

Обвиненият за убийството на Десислава Стоянова бивш рейнджър остава в ареста

Бившият боен Светослав Каменов се укрил в Гърция след убийството на рейнджъката от Стрямската бригада Десислава Стоянова. Този изнесен от прокуратурата факт е една от аргументите арбитър Розалия Шейтанова от Окръжния съд в Пловдив да го остави в ареста.

Каменов и Стоянова се познавали, без да има данни за интимни отнешния, и в края на ноември той взел колата й, с цел да я ремонтира. Двигателят й обаче блокирал и той я закарал в автоморга за скрап, откъдето му дали обещание 315 лева, само че в случай че занесе и документите на автомобла. На 29 ноември негов прочут взел Стоянова и Каменов от жилището й в Карлово и ги закарал във вилата на някогашния боен в Сопот. Тя носела документите на колата, само че дали е отказала да му ги даде, с което го е ядосала, не е ясно. Дали с този претекст или не, съгласно прокуратурата в един миг той счупил врата на Стоянова, скрил тялото във вътрешната част на ъглов диван, заковал го и отпътувал за София. Той прекарал по-малко от ден при някогашната си другарка, след това минал в Гърция през зелена граница.

На 7 декември се върнал у нас, потърсил някогашния си зет, който е служител на реда, и му разказал какво се е случило. Завел органите на реда до вилата в Сопот и посочил къде е прикрит трупът.

Това са частичните признания, направени от него, само че единствено по време на полицейските беседи. След привличането му като обвинен Каменов се е възползвал от правото си да не дава пояснения.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР