Бившият водач в световната ранглиста по тенис Анди Мъри заяви,

...
Бившият водач в световната ранглиста по тенис Анди Мъри заяви,
Коментари Харесай

Анди Мъри: Не е лесно да вземеш решение за край на кариерата си

Бившият лидер в международната класация по тенис Анди Мъри съобщи, че още не е решил в кой тъкмо миг това лято ще приключи спортната си кариера.

36-годишният британец сподели предишния месец, че не възнамерява да продължава да играе след края на актуалното лято, само че не пожела да навлиза в детайлности към решението си.

" Бих желал да играя още веднъж на Олимпийските игри, само че ще го направя, единствено в случай че считам, че имам късмет за орден. Знам какво съставляват Олимпийските игри и желая да бъда там освен по заслуги, като по този начин заема мястото на някой различен ", разгласи Мъри, който завоюва олимпийската купа през 2012 и 2016 година.

" В момента имаме страхотни играчи на двойки (Джо Солсбъри и Нийл Шкупски, които са в топ 10 на света), както и Джак Дрейпър, Камерън Нори и Дан Евънс на сингъл ", сподели още трикратният първенец в шампионатите от Големия шлем.

На Олимпийските игри в Токио Мъри игра на двойки дружно с Джо Солсбъри и двамата доближиха до четвъртфиналите.

" Когато играх с Джо, му споделих, че имам чувството, че имам доста по-голям късмет да печеля орден на двойки, в сравнение с сингъл ", сподели още той.

Мъри разяснява и тематиката с идното си отричане, въпреки че призна, че към този момент му е досадно.

" От " Уимбълдън " предходната година насам ми се постанова да давам отговор на този въпрос съвсем всяка седмица. Ясно е, че в някакъв миг това ще се случи. Но не е елементарно човек да вземе решение по кое време тъкмо би трябвало да се откаже ", приключи шотландецът. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР