Бившият вече председател на Столичния общински съвет Елен Герджиков е

...
Бившият вече председател на Столичния общински съвет Елен Герджиков е
Коментари Харесай

Борисов за Герджиков: Напусна по мое искане, не се справя

Бившият към този момент ръководител на Столичния общински съвет Елен Герджиков е напуснал всички заемани постове по искане на партийния водач Бойко Борисов. Причината – несправяне с работата и липса на реакция на обвиняванията на общински съветници, че ръководството на Йорданка Фандъкова е довело градския превоз в София до банкрут. Това разгласи някогашният министър председател на колекция на ГЕРБ в Пловдив.

„ Не се оправя (…) Завчера излизат някакви („ Спаси София “ – б.р.) и споделят, че градският превоз закъсал заради неприятно ръководство – и те (Герджиков и други от ГЕРБ-София – б.р.) си мълчат. По време на Коронавирус беше затворен градът, а градският превоз продължи да работи. При най-ниското билетче за метро в света, страната ги компенсира, а се споделя, че е неприятно ръководство. (…) Те чакат – аз в случай че не се обадя или 3-4 души, си седят умерено. Мълчат – да ме нервират “, съобщи Борисов.

По думите му Герджиков е „ градско момче от центъра на София, доста учтив “, само че „ оставя общински съветници да си вършат кариерата на гърба на ГЕРБ.

Лидерът на партията уточни и че преди този момент е имало срещи, в които са били дадени съответни периоди за реализиране на резултати.

На срещата в Пловдив присъстваше и кметът на Бургас Димитър Николов, който до май т.г. беше зам.-председател на партията. Това породи въпроси дали той няма да бъде повдигнат за президент. Борисов побърза да означи, че „ Митко Николов е доста добър кмет “, а последният добави „ Но не съм за президент “.

По думите на експремиера в медиите незабавно излизат компромати против всяко стартирано име.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР