Бившият вътрешен министър и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви

...
Бившият вътрешен министър и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви
Коментари Харесай

Цветанов официално обяви, че прави партия

Бившият вътрешен министър и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов разгласи публично желанието си да сътвори нова политическа партия. Пред бТВ той съобщи, че структурата ще взе участие на парламентарните избори следващата година. Цветанов изясни, че е решил да прави нова партия, тъй като получил голяма поддръжка след напускането на ГЕРБ.

Имах сила, само че не и опит

" Той ще бъде напълно на нова основа. Ще се поостаря да изградя това, което мога да върша, само че ще отстрани грешките, които съм допускал при самото структуриране и построяването на ГЕРБ. Най-голямата неточност беше, че нямах опит – имах голяма сила, обикалях страната, до момента в който някои се занимаваха с други активност ", съобщи Цветанов.

Той напусна партията след миналогодишния скандал " Апартаментгейт ", по време на който стана ясно, че си е купил първокласен апармент в столичния квартал " Изток ", заменяйки две други свои жилища. Освен напускането на партията за Цветанов нямаше други последици – данъчните, КПКОНПИ и прокуратурата не откриха никакви нарушавания. Самият Цветанов още през предходната година съобщи, че не се усеща отговорен, тъй като нямало кой да го накаже.

Наскоро министър председателят Бойко Борисов изрази страдание, че се е разделил с Цветанов и му пожела триумф в новите инициативи. Самият Цветанов твърди, че сега двамата нямали никакви връзки.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР