Бившият вътрешен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Валентин Радев

...
Бившият вътрешен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Валентин Радев
Коментари Харесай

ГЕРБ не вярва на твърденията на Йончева за записа с Борисов

Бившият вътрешен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Валентин Радев зави, че не има вяра на изказванията на евродепутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева за експертизата на запис, в който се чува глас, който наподобява на премиера Бойко Борисов. В петък вечерта Йончева заяви, че американската експертиза е удостоверила достоверността на записа с Борисов от юни и гласът е на премиера.

„ Това не трябваше да бъде изнасяно по подобен метод “, сподели Валентин Радев пред бТВ. Според него имало български институции, прокуратура и съд, които още не се са произнесли по проблема и по тази причина не трябвало да се шуми в чужбина.

„ Не имам вяра на Елена Йончева, откогато прави следствия с политически уклон. Има право да реши да направи това, само че дано чуем какво ще кажат нашите институции. Нека им имаме вяра “, прикани Радев.

Той направи паралел с вестникарска история от първите години след Освобождението. Той описа по какъв начин Петко Каравелов, откакто бил затворен в Черната джамия, обяснил на непознатите публицисти, че не е обичай и малтретиран там, тъй като българската народна власт не разрешава такива злодейства.

Записът с Бойко Борисов, в който той използва обидни думи към ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, е достоверен. По него няма монтаж, няма следи от влияние, гласът е на премиера, сподели Йончевав петък. Тя се базира на американска лаборатория, която работела с ФБР, американски и европейски съдилища и имала всички документи. Изследването е направено по нейна поръчка, а отчетът по случая бил от 34 страници.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР