Бившият вътрешен министър и мъжът в живота на депутатката от

...
Бившият вътрешен министър и мъжът в живота на депутатката от
Коментари Харесай

Богомил Бонев: Елена Йончева и Сергей Станишев да напуснат ЕП

Бившият вътрешен министър и мъжът в живота на депутатката от Българска социалистическа партия Нона Йотова Богомил Бонев прикани във Фейсбук Елена Йончева и Сергей Станишев да изоставен Европейския парламент. Ето какво написа той:
" Елена Йончева, която би трябвало да бори българската корупция в Екологичен потенциал, работи против партията, която я конфигурира там. Точно като Станишев. Две подли човечета. Така наподобява в профил. Няма да се занимавам с връзките им. Та тя упорства Българска социалистическа партия да напусне Народното събрание, с цел да падне държавното управление. Ще падне, колкото предния път, когато напуснаха. Ще бъде гибелен акт и отнемане от естрада. Това целят предателите. Аз я приканвам да напусне, дружно със Станишев, Европейския парламент. В знак на митинг, че там не обръщат внимание на митингите в България против корупцията.
 Богомил Бонев: Българска социалистическа партия постъпи по най-разумния метод за митингите Богомил Бонев: Българска социалистическа партия постъпи по най-разумния метод за митингите
" Гледам, че алените ескадрони още са в главите на някои заблудени нефелници за събитията по площадите: Българска социалистическа партия пропуснала да оглави проте...
Това ще е доста видим в Европа акт. Не че се надявам на такава неустрашимост.Да забележим лозунгите в деяние.
Хайде, Елена, прибери се. Нали парите не са водещ претекст да висиш там и да се чудиш каква нелепост да измислиш.
Все отново, не всеки симпатизант на Българска социалистическа партия е взел пари от КТБ. А и не си припомням да има доста честни българи, които да са го създали.
Има един Бареков, чието име с думата " честен " в едно изреение не върви, само че вие сте били дружно, както се схваща. Не е добра компания, да знаеш. Защото твоята мнима честност отиде на кино. В редицата на опозоряващите филми. "  
 Богомил Бонев към Волен: Помниш ли, че те арестувах с белязани пари за рекет? Богомил Бонев към Волен: Помниш ли, че те арестувах с белязани пари за рекет?
Бившият вътрешен министър Богомил Бонев съобщи, че преди години водачът на " Атака " Волен Сидеров е бил задържан с " белязани пари за рек...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР