Бившият треньор на Верея Иван Колев обяви, че Левски трябва

...
Бившият треньор на Верея Иван Колев обяви, че Левски трябва
Коментари Харесай

Иван Колев: Левски трябва да внимава с Верея

Бившият треньор на Верея Иван Колев разгласи, че Левски би трябвало да внимава с Верея в идното домакинство на " Герена ". Той бе отпред на клуба от Стара Загора по време на подготовката, а малко след старта на сезона напусна, като беше сменен от Небойша Лекич.

" Отборът на Левски е безспорен любимец против Верея, само че " сините " би трябвало да внимават, тъй като изненади стават. Не желая да се връщам обратно и да разясня през какви компликации съм минал с Верея. Помня хубавите мигове в тимовете, в които съм работил. Работих и в школата на Левски и по тази причина зная какви са и традициите в този клуб. Възможно е да има леко подценяване от страна на Левски, само че в случай че " сините " желаят да са в челото, то сигурно би трябвало наложително да завоюват този мач ", сподели Колев пред " Хоризонт ".
Специалистът счита, че футболното състезание е една концепция по-интересно от предишния сезон.
" Лудогорец си остава един от любимците за купата. Представянето на Левски и ЦСКА-София е по-добро от предишния сезон. Очаквам сред тези тимове да има развръзка за купата ", добави Иван Колев.
Първа лига 13 кръг, петък 26 октомври  Левски 19:45  Верея
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР