Бившият треньор на Левски Вячеслав Грозни е блокиран в Казахстан

...
Бившият треньор на Левски Вячеслав Грозни е блокиран в Казахстан
Коментари Харесай

Бивш треньор на Левски е блокиран в Казахстан

Бившият треньор на Левски Вячеслав Грозни е блокиран в Казахстан поради пандемията от ковид и не може да се завърне вкъщи в Украйна. Грозни, който води Левски в края на 90-те години на предишния век, в този момент е ментор на казахстанския Шахтьор Караганда и след въвеждането на изключителното състояние в страната е подложен в изолираност в хотел в Алмати.

В този тим той наследи пък българина Николай Костов, също някогашен треньор на " сините ".

" На 15 март беше последният мач от шампионата, към този момент без аудитория, а след два дни президентът на Казахстан разгласи цялостна карантина. Местните момчета се прибраха при фамилиите си, а ние с чужденците се настанихме в един хотел в Алмати. Това е хубав град, само че съвсем не излизаме от хотела. Нямам опция да се прибера в Украйна, защото стопираха полетите и затвориха границите. Никой не знае по кое време ще завърши карантината. Няма съответни дати, никой не може да планува по какъв начин ще се развие обстановката с вируса. Спазваме ограниченията и чакаме. Естествено, никой не мисли за футбол сега. Играчите имат самостоятелни стратегии, които извършват ", разяснява Грозни пред казахстанските медии.

Подобна е обстановката и с българския експерт Стойчо Младенов и неговия екип, които водят различен отбор от Казахстан - Кайсар и също чакат пандемията да отмине, с цел да се възобнови локалното състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР