Бившият треньор на Барселона, с който каталунците спечелиха 2 титли

...
Бившият треньор на Барселона, с който каталунците спечелиха 2 титли
Коментари Харесай

Бивш треньор на "Барса" поема Испания?

Бившият треньор на " Барселона ", с който каталунците завоюваха 2 трофеи на Испания и победиха за последно в Шампионската лига през 2015 година - Луис Енрике, е любимец за овакантения пост на народен селекционер на Испания.

Енрике не е водил тим, откогато напусна по лично предпочитание " Камп Ноу " през 2017 година
Луис Енрике - треньорът, който схваща от мъжка дума (ВИДЕО) Наставникът на "Барса " не усъвършенства върхове, само че води война на всички фронтове
Другата алтернатива за селекционер на " Ла Роха " е Роберто Мартинес, който обаче има още 2 години от контракта си с Белгия и при огромен триумф на международното в Русия, евентуално ще получи по-добри условия и ще удължи престоя си.

Треньорските драми при международните първенци от 2010 година започнаха дни преди Мондиала, когато Хулиен Лопетеги разгласи, че ще бъде новият треньор на " Реал " Мадрид. Футболната федерация на страната предприе незабавни ограничения и го освободи, като на негово място сложи спортния шеф Фернандо Йеро.
На пожар: Испания назначи Фернандо Йеро Легендата на "Реал " Мадрид заменя Хулен Лопатеги ден преди Мондиал 2018
Той води отбора в четирите им мача в Русия, като реализира единствено една победа и отпадна на осминафинал. След това отхвърли да се завърне на предходния си пост, а " Ла Роха " остана без селекционер.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР